Správy

Polícia upozorňuje, že vo Zvolene dôjde k blokáde cesty! Kedy sa na to treba pripraviť?

Na mieste bude aj polícia. Tvrdí, že urobí všetko pre to, aby sa dopravná situácia na ceste skomplikovala čo najmenej.

Ilustračný obrázok k článku Polícia upozorňuje, že vo Zvolene dôjde k blokáde cesty! Kedy sa na to treba pripraviť?
Zdroj: TASR/Jozef Poliak

Polícia prijala oznámenie od predsedu Petičného výboru za výstavbu Severného obchvatu mesta Zvolen R2, o verejnom proteste občanov. Banskobystrická krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

Termín protestu

„Protest sa uskutoční v piatok, 2. júla 2021 a bude trvať od 16.00 hod. do 17.00 hod. na priechodoch pre chodcov pri čerpacej stanici na Lučeneckej ceste vo Zvolene a pri paneláku na ulici Osloboditeľov v obci Lieskovec,“ upozorňujú muži zákona.

Bude tam aj polícia

Z oznámenia vyplýva, že v uvedenom úseku cesty bude potrebné počítať so zdržaním: „V rámci verejného protestu nemožno v uvedenom čase vylúčiť vstup veľkej skupiny chodcov na zadefinované priechody pre chodcov a zablokovanie dopravy na celú hodinu.“

Polícia bude na mieste udalosti prítomná a tvrdí, že urobí všetko pre to, aby sa dopravná situácia na ceste skomplikovala čo najmenej, aby neboli ohrozené životy a zdravie ľudí a rovnako bude dohliadať na verejný poriadok a zabezpečovať plynulý prejazd vozidiel polície a záchranných zložiek.

Ponúkame aj ďalšie aktuality zo Slovenska:

Rozsiahle kolóny

„Hlavný cestný ťah v meste Zvolen je mimoriadne frekventovaný a z dôvodu tohto protestného zhromaždenia je viac ako pravdepodobné, že sa v uvedenom úseku budú tvoriť rozsiahle kolóny, ktoré dopravu ešte viac skomplikujú. Je potrebné počítať s rozsiahlym zdržaním, preto ak môžete, použite inú trasu,“ dodala na záver polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Hl. foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM