Tlačové správy

Cítite sa unavene? Objavte čaro pravej indonézskej masáže, ktorá zharmonizuje vaše telo aj myseľ

Proti únave zvykneme bojovať rôznymi spôsobmi. Niektorí z nás sa vyberú na prechádzku, iní si dajú detox od sociálnych sietí alebo strávia večer v spoločnosti dobrého filmu.

Ilustračný obrázok k článku Cítite sa unavene? Objavte čaro pravej indonézskej masáže, ktorá zharmonizuje vaše telo aj myseľ
15
Galéria

Čo by ste však povedali na pravú indonézsku masáž? Od augusta za ňou viac nemusíte cestovať tisícky kilometrov, dopriať si ju budete môcť priamo v centre Zvolena.

Niektoré dni sú skutočný extrém. V práci sa na vás valí jeden projekt za druhým a doma neviete, čo skôr. Navyše, sú prázdniny, a ak do toho ešte ochorie čo i len jedno z detí, okamžite viete, že máte problém. V takýchto situáciách hneď nastupuje stres a únava. Zabúdame, že máme myslieť aj sami na seba, relaxovať a dopriať si oddych, po ktorom úplne opodstatnene túži nielen naše telo, ale aj myseľ. Ak hľadáte vhodný spôsob, ako “vypnúť”, mali by ste vyskúšať pravú indonézsku masáž, ktorá dokonale zharmonizuje telo aj dušu. Dobrou správou je, že už od augusta si ju vďaka projektu Little Bali budete môcť dopriať priamo v centre Zvolena.

Čím je balijská masáž výnimočná?

Nie je masáž ako masáž, a ak ste na tej balijskej ešte nikdy neboli, mali by ste to čo najskôr napraviť. Balijská masáž je totiž rituál, ktorý nielen, že uvoľňuje svalstvo, ale prispieva aj k úplnej relaxácii mysle. Pôsobí na otváranie energetických centier, cez ktoré telo uvoľňuje nahromadenú zlú energiu, kým tú dobrú, naopak, nasáva. “Technika balijskej masáže je kombináciou viacerých prvkov. Indickú ajurvédsku medicínu prepája s prvkami akupresúry, aromaterapie a rituálnych masáží z Polynézie, nechýbajú v nej však ani niektoré princípy jogy,” hovorí Július Polónyi, zakladateľ projektu Little Bali.

Masérky priamo z Bali

Vďaka svojej výnimočnosti a pozitívnym účinkom na telo aj myseľ sa stala balijská masáž jedným zo štyroch hlavných elementov projektu Little Bali. Ten aktuálne vzniká priamo na zvolenskom námestí a verejnosti svoje služby sprístupní už od stredy 2. augusta. “Little Bali je výnimočný projekt. Spája v sebe lásku k jedlu, wellness, jogu a umenie, cez ktoré sa snažíme kus toho najznámejšieho a najcennejšieho, čo tento exotický ostrov ponúka, priniesť aj sem, na Slovensko. Pravú balijskú atmosféru celého projektu podporujeme nielen kvalitou služieb, ale aj kvalifikovaným personálom. Viacerí jeho členovia prišli na Slovensko priamo z Bali, vďaka čomu sa naši hostia môžu tešiť na absolútne autentický zážitok,” hovorí o projekte Július Polónyi.

Jedinečný projekt Little Bali nájdete už od stredy 2. augusta priamo na zvolenskom námestí. Okrem balijských masáží, ktoré budú patriť pod BALI Massage, bude mať projekt aj svoje vlastné bistro, jogové štúdio a jeho súčasťou bude aj Bali ART, ktoré na Slovensko prinesie ručne vyrábané predmety z pravého teakového dreva od remeselných balijských majstrov.

Viac na Littlebali.sk a na sociálnej sieti Instagram.

Zdroj: YouTube.com

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Little Bali
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM