Jakub Forgács Krimi

Zberateľ zbraní sa NEŠŤASTNE postrelil: Policajtov čakal ŠOKUJÚCI nález, FOTO

Muž sa po ošetrení priznal, že to nie je jediná zbraň, ktorú má doma, napriek tomu, že nie je držiteľom zbrojného preukazu.

Ilustračný obrázok k článku Zberateľ zbraní sa NEŠŤASTNE postrelil: Policajtov čakal ŠOKUJÚCI nález, FOTO
4
Galéria

Polícia v Žiari nad Hronom rieši prípad nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami. Banskobystrickí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti. „70 – ročný „zberateľ“ zbraní sa pri čistení podomácky vyrobenej krátkej guľovej zbrane postrelil do nohy. Prípad sa stal v sobotu (11.6.) v jednej z obcí v okrese Žiar nad Hronom,“ uviedli muži zákona.

„Na miesto tak smerovala záchranka a policajná hliadka. Muž sa po ošetrení priznal, že to nie je jediná zbraň, ktorú má doma, napriek tomu, že nie je držiteľom zbrojného preukazu,“ pokračovali muži zákona so slovami, že pri následnej obhliadke policajti našli viac ako 3-tisíc kusov nábojov rôznych kalibrov, 17 kusov ručných granátov, niekoľko rôznych zbraní a ich častí a niekoľko elektrických rozbušiek, všetko z čias druhej svetovej vojny.

Zbrane boli zaslané na expertízne skúmanie a vyšetrovateľ v Žiari nad Hronom začal trestné stíhanie za prečin nedovolené ozbrojovanie.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Zberateľ zbraní sa sám postrelil
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM