Tlačové správy

Tuby z TUBAPACKU nájdete aj v slovenských obchodoch

Až 98 percent produkcie spoločnosti TUBAPACK sa vyváža za hranice Slovenskej republiky. Najviac túb sa exportuje do krajín ako je Nemecko, Slovinsko, Rusko, Maďarsko, Rakúsko, Česká republika, ale aj do Jordánska či dokonca Thajska.

Ilustračný obrázok k článku Tuby z TUBAPACKU nájdete aj v slovenských obchodoch
3
Galéria
Zdroj: Tubapack a.s.

Tuby spoločnosti TUBAPACK však nájdete aj na pultoch slovenských obchodov.

Spoločnosť TUBAPACK vyrába tuby už neuveriteľných 45 rokov. Výrobky boli až do roku 1990 určené výhradne pre slovenský trh. Boli to napríklad legendárne zubné pasty Tuti Fruti, Ľaliovomliečny krém pre Kozmetiku Bratislava či napríklad AB mandľový krém. Po roku 1990 sa začalo expandovať do zahraničia.

Dnes spoločnosť TUBAPACK vyváža až 98 percent svojej produkcie práve na zahraničný trh, a to nielen do okolitých štátov, ako je Česká republika, Rakúsko či Maďarsko, ale aj do Thajska či Jordánska.

Známe značky, ako je napríklad francúzska kozmetika L´Occitane či Schwarzkopf (Palette, Syoss), Koh-I-Noor (temperové farby), Univer (červené zlato, gulášové pasty), Dermacol (sprchové gély) sú balené práve v tubách vyrobených v žiarskej spoločnosti. Mnohé ďalšie výrobky, ktoré nájdeme na pultoch slovenských obchodov, sú taktiež balené v laminátových či hliníkových tubách z TUBAPACKU.

Sú to napríklad známe sladké mliečka Pilos, Piknik, Pikao, Jesenka, krémy Cien, lepidlá Pattex a Veral či Arthrostop (farmaceutické maste a gély). 

TUBAPACK sa však nezameriava len na kozmetický, farmaceutický priemysel či priemyselné výrobky, ako sú lepidlá, tmely či silikóny, ale aj potravinársky priemysel, kde je možné do túb baliť napríklad horčicu, majonézu, čokolády či dokonca syry. To však nie je ani zďaleka všetko.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Najznámejšie tuby zo žiarskej firmy
3
Galéria
Zdroj: Tubapack a.s.
Zdroj: Tubapack a.s.
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM