Tlačové správy

Skrášlite si najbližší víkend originálnymi šperkmi

Po januárových Dňoch originality zavíta do bystrickej Europy kreativita a tvorivá atmosféra aj po druhýkrát. Tentoraz si na svoje prídu milovníci drahých kameňov a šperkárskeho umenia.

Ilustračný obrázok k článku Skrášlite si najbližší víkend originálnymi šperkmi
Zdroj: Dnes24.sk

Okrem unikátnych náramkov, jedinečných náušníc a brošní, nájdete na Dňoch šperku aj ručne robené prstene či originálne náhrdelníky. Vďaka tejto exkluzívnej predajnej výstave si tak budete môcť najbližší víkend skrášliť šperkmi od výmyslu sveta.

Dni šperku sú naplánované na 27. a 28. februára. Svoje umenie na nich predstaví vyše dvadsať vystavovateľov zo Slovenska i Čiech. Okrem klasických šperkov tu nájdete aj menej tradičné kúsky. Zastúpené budú šperky z perleti, rohoviny, dreva, rifľoviny, cínu či keramiky. Možno vás zaujmú aj tie smaltované, sklenené, zdobené polodrahokamami a vzácnymi minerálmi. Chýbať nebudú ani drahé kovy ako zlato, striebro a platina. V prípade, že sa chystáte na veľký deň D vo svojom živote, vybrať si budete môcť aj z krásnych zásnubných prsteňov a obrúčok.

Toto všetko nájdete v bystrickej Europe už najbližší víkend (v sobotu od 9:00–21:00, v nedeľu od 9:00 – 19:00). „Keďže bude skutočne čo obdivovať, veríme, že sa o tom na vlastné oči príde presvedčiť čo najviac návštevníkov. Okrem toho u nás až do 13. marca stále prebieha súťaž o lyžiarske skipasy. Zastaviť sa teda rozhodne oplatí,“ hovorí Viktor Maceják, Event coordinator Europa SC.

zdroj: Europa SC
foto: ZOC MAX Trenčín

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM