Správy

Premýšľate, kam na strednú? V Banskobystrickom kraji sa predstaví 36 škôl z 5 okresov

Na podujatí nájdu žiaci základných škôl informácie o študijných a učebných odboroch otváraných v školskom roku 2024/2025.

Ilustračný obrázok k článku Premýšľate, kam na strednú? V Banskobystrickom kraji sa predstaví 36 škôl z 5 okresov
Zdroj: Trenčiansky samosprávny kraj

Celkom 36 stredných škôl z piatich okresov odprezentuje možnosti štúdia na prezentačnej výstave s názvom Stredoškolák, ktorá sa uskutoční 28. novembra od 9.00 do 15.00 hod. v Mestskom kultúrnom centre (MsKC) v Žiari nad Hronom.

Na podujatí nájdu žiaci základných škôl informácie o študijných a učebných odboroch otváraných v školskom roku 2024/2025. Ako informuje mesto Žiar nad Hronom na sociálnej sieti, informácie im poskytnú samotní študenti a pedagógovia jednotlivých stredných škôl.

V rozhodovaní a orientácii pri výbere strednej školy pomôže žiakom počítačový program, ktorý budú môcť vyskúšať. Organizátori im tiež poskytnú informácie o aktuálnych pracovných miestach v regióne a Regionálne centrum kariéry Žiar nad Hronom im predstaví inovatívne prvky v kariérovej výchove a kariérovom poradenstve.

V poradí 25. ročník prezentačnej výstavy Stredoškolák organizuje Centrum poradenstva a prevencie v Žiari nad Hronom v spolupráci so žiarskym MsKC.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Polícia Slovenskej republiky
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM