Tlačové správy

Osvedčená firma po novom aj v Žiari: Pokazený počítač už nemusí byť strašiakom!

Technika často neposlúcha práve vtedy, keď ju najviac potrebujeme. Po rýchlu, efektívnu a profesionálnu pomoc už netreba chodiť ďaleko...

Ilustračný obrázok k článku Osvedčená firma po novom aj v Žiari: Pokazený počítač už nemusí byť strašiakom!
Zdroj: TASR

Máte v ňom kopec fotiek, pracovného materiálu, jednoducho, kus života. Nečudo preto, že keď sa začne počítač či notebook správať podozrivo, nejednému z nás tuhne krv v žilách. Aj tento verný pomocník si vyžaduje starostlivosť. Najlepšie od odborníkov. A za tými už netreba chodiť ďaleko. Ba dokonca, niekedy za nimi netreba chodiť vôbec! Problém vam vyriešia z pohodlia vašej obývačky či kancelárie na diaľku.

Priamo v Žiari

Spoločnosť FDC sa orientuje na poskytovanie služieb v oblasti výpočtovej techniky, inštalácie PC, serverov, zálohovania dát a správy počítačových sietí. IT firma, ktorá pôsobí na trhu už 12 rokov, otvára pobočku priamo v Žiari nad Hronom pre širokú verejnosť.

,,Požiadavkám zákazníka venujeme veľkú pozornosť, všetky zadania sa snažíme riešiť v čo najkratšom čase a ušetriť im starosti a zbytočné výdavky. Od leta sme k dispozícii pre našich stálych aj nových zákazníkov na Ul. Dr. Janského 477/4 (budova internátu),“ hovorí Viktor Sajvald zo spoločnosti FDC.

Spoločnosť doteraz poskytovala svoje služby najmä firmám, obciam, školám a odteraz pomoc odborníkov môžu využiť aj jednotlivci a domácnosti. Vo firme FDC majú program na vzdialenú správu PC. V prípade potreby dokážu zasiahnuť online, to znamená na diaľku bez nutnosti priniesť svoj pokazený počítač či iné zariadenie, alebo bez toho, aby vás musel navštíviť technik. Týmto spôsobom je možné odstrániť veľké množstvo problémov, vykonať údržbu či zálohu dát, odstrániť vírusy.

Čestne a úprimne

,,Sme čestní a úprimní voči všetkým našim klientom. Nikdy im nebudeme predávať niečo, čo nepotrebujú. Ďalšou prioritou je rýchlosť – vždy sa snažíme, aby sa počítač dostal späť k majiteľovi tak rýchlo, ako je to len možné,“ približuje hlavné zásady spoločnosti Viktor Sajvald.

A ak patríte medzi tých, ktorým sa z technickej reči IT-čkárov krúti hlava, nemajte obavy. Okrem toho, že odborníci z FDC váš problém vyriešia, čo sa s vaším počítačom deje, vám vysvetlia ,,ľudskou rečou“.

,,Pre nás je dôležité, aby naše IT služby patrili medzi absolútne najlepšie v odbore. Naším želaním je, aby ste ste boli spokojný a preto bude o každého postarané rýchlo, priateľsky“ dodáva Viktor Sajvald na záver.

V prípade akýchkoľvek informácií volajte na telefónne číslo: 0917 611 711, alebo píšte na e-mailové adresy: info@fdc.sk. Priamo na pobočke sú pre vás pracovníci k dispozícii v pondelok až v piatok od 8:00 do 16:00.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Foto: ilustračné

VIZUALIZÁCIE: Nové priestory firmy FDC v Žiari nad Hronom
2
Galéria
Zdroj: FDC
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM