Tlačové správy

Manželka na nákupoch a vy v novom aute: Novinky z dielne Citroen aj v Žiari pred Kauflandom

Žiadnemu mužovi sa nechce behať so svojou drahou polovičkou po obchodoch. Vymeňte nákupný vozík za niečo skutočné. Už o pár dní v Žiari nad Hronom...

Ilustračný obrázok k článku Manželka na nákupoch a vy v novom aute: Novinky z dielne Citroen aj v Žiari pred Kauflandom
Zdroj: Citroën

Pred obchodným domom Kaufland v Žiari nad Hronom nebude prázdno. Obľúbená francúzska značka tam totižto predstaví svoje dve novinky.

Spacetourer, ktorý odvezie až osem pasažierov a Citroen C3 so slovenským pôvodom. Druhý spomínaný kúsok láka jedinečnou technológiou ConnectedCam Citroen. Ide o zabudovanú kameru, vďaka ktorej si môžete zaznamenávať zážitky aj z vašich ciest. Nová vychytávka medzi autami ponúka vysokú mieru personalizácie. Môžete si ho teda prispôsobiť podľa vlastných požiadaviek, a dokonca si vybrať z možných 36 farebných kombinácií. A k voliteľnej výbave patria aj bočné airbumpy.

A čo poteší najviac, novú C3-ku, vyrábanú exkluzívne iba na Slovensku, si budete môcť otestovať aj na skúšobnej jazde. Ak sa navyše zapojíte do súťaže, vyhrať môžete novú C3-ku na jeden celý víkend aj s plnou nádržou.

Príďte sa pozrieť v rámci rodinných nákupov pred obchodný dom Kaufland 18. novembra od 12:00 do 16:00 hod. alebo 19. novembra od 8:00 do 12:00 hod.

Ak vás zaujali novinky od Citroen, ich technické parametre si môžete pozrieť aj tu:
Citroen C3
Citroen Spacetourer

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Citroën
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM