Barbara Dallosová Kultúra Rôzne Správy

Kinovečery pod holým nebom: Štyri filmy na dvoch miestach v Žiari

Aj toto leto sa počas teplých letných večerov niekoľko filmov presunie z kinosály na plátno v exteriéri. Poznáme program aj miesta premietania.

Ilustračný obrázok k článku Kinovečery pod holým nebom: Štyri filmy na dvoch miestach v Žiari
Zdroj: TASR

Nenechajte si ujsť letné kinovečery v Žiari. Open-air premietania niesli v uplynulých rokoch názov Kino na schodoch, keďže sa konali na parkovisku pred MsKC (pred kaviarňou U Shakespeara). Ako informuje Kino Hron na svojich webových stránkach, tento rok je exteriérové kino rozdelené do dvoch častí, a to Kino na schodoch a Kino na námestí. V centre mesta si filmy vychutnáme z priestorov letného pavilónu.

Vstupné na všetky filmy kina je zdarma, začiatok premietania bude vždy po západe slnka, keď nastanú vhodné podmienky, teda približne okolo 21:00 hodiny.

Kino na schodoch 2017

  • pondelok 17.7. – Bezva ženská na krku (ČR) – Film s z hviezdnym českým obsadením od tvorcov komédie Ženy v pokušení.
  • utorok 18.7. – Teória tigra (ČR, SR) – Tragikomédia, ktorá rozpráva príbeh starnúceho veterinára v hlavnej úlohe s Jiřím Bartoškom.

Kino na námestí 2017

  • pondelok 24.7. – Hore za láskou (Francúzsko) – Romantická komédia o tom, že láska nepozná hranice a v prípade 1,5 metrového Jeana Dujardina – ani výšku.
  • utorok 25.7. – Zozn@mka (ČR) – Zoznámte sa a množte sa. Začať môžete s úsmevom pri letnej romantickej komédii Zozn@mka s Jiřím Langmajerom v hlavnej úlohe.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM