Barbara Dallosová Rôzne Správy

Dajte im na Vianoce domov: FOTO psíkov, ktorí naň čakajú v žiarskom útulku

Zvažujete zadovážiť si štvornohého člena rodiny? Dajte šancu jednému z tých, ktorí budú pravdepodobne sviatky tráviť v koterci žiarskeho útulku...

Ilustračný obrázok k článku Dajte im na Vianoce domov: FOTO psíkov, ktorí naň čakajú v žiarskom útulku
33
Galéria
Zdroj: OZ Strážni anjeli

Koterec útulku by mal byť pre psíkov so smutným osudom len dočasným riešením. Žiarsky útulok sa ale stáva pre mnohé zvieratá domovom na dlhé mesiace. Útulok pred časom vyhlásil stop stav, kedy už beztak preplnené koterce nevládali ubytovať ďalších psíkov.

Útulok aj tento rok tradične organizoval predvianočnú dražbu, ktorej výťažok putoval späť do zariadenia a ruku k dielu priložili i žiarski dobrovoľníci. Tí vytvorili na podporu útulku charitatívny kalendár. Na svoju druhú šancu čakajú v kotercoch útulku ešte stále desiatky zvierat.

Ak si myslíte, že by ste zvládli starostlivosť o niektorého z nich, darujte mu na najkrajšie sviatky v roku domov. Pomôcť môžete aj poskytnutím dočasnej starostlivosti, v ktorej psíci prečkajú najchladnejšie týždne.

Psíky, ktoré sú momentálne určené na adopciu, si pozrite v našej fotogalérii. Viac informácii a kontakty pre prípad záujmu o adopciu nájdete na FB page OZ Strážni anjeli.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM