Krimi

Hrozná TRAGÉDIA v lese: Blízko Hrachova zomrel mladý muž, zasiahol ho konár stromu!

Muža na mieste začali oživovať prítomní svedkovia. Lekára po prílete vysadili palubným navijakom a pokračoval v resuscitácii.

Ilustračný obrázok k článku Hrozná TRAGÉDIA v lese: Blízko Hrachova zomrel mladý muž, zasiahol ho konár stromu!
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

V lese v blízkosti obce Hrachovo v okrese Rimavská Sobota zomrel v sobotu 33-ročný muž, ktorého zasiahol konár stromu. TASR to potvrdila banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

Hovorkyňa Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby (VZZS) ATE Zuzana Hopjaková dodala, že lesného pracovníka pri manipulácii s drevom zasiahol padajúci konár na hlavu.

Zraneniam podľahol

„Utrpel rozsiahle poranenia s následnou zástavou obehu,“ objasnila s tým, že na mieste ho začali oživovať prítomní svedkovia.

Lekára po prílete vysadili palubným navijakom a pokračoval v resuscitácii.

Spomenula, že mužovi sa však nepodarilo obnoviť základné životné funkcie a svojim rozsiahlym zraneniam napokon podľahol. Ako ďalej uviedol hlavný operátor Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Viliam Sládek, záchranárov privolali na miesto v sobotu ráno.

Na linku prijali žiadosť o pomoc k pilčíkovi. Na miesto vyslali dve ambulancie záchrannej zdravotnej služby vrátane záchranárskeho vrtuľníka. Polícia udalosť vyšetruje ako prečin usmrtenia.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM