Jakub Forgács Krimi

HROZIVÁ zrážka, kamión zachytil chodca na ceste: Muž utrpel ŤAŽKĚ zranenia, FOTO

Pri nehode na juhu Slovenska utrpel 36–ročný chodec ťažké zranenia, ktoré si vyžiadali jeho prevoz do nemocnice v Rimavskej Sobote.

Ilustračný obrázok k článku HROZIVÁ zrážka, kamión zachytil chodca na ceste: Muž utrpel ŤAŽKĚ zranenia, FOTO
2
Galéria

K nehode došlo v utorok (27.2.) na hlavnom cestnom ťahu I/16 pred obcou Bátka (okres Rimavská Sobota). „Podľa doterajších zistení 61–ročný vodič nákladného vozidla (občan Rumunska) idúc v smere od Tornale na Rimavskú Sobotu zachytil prednou časťou vozidla chodca, ktorý sa mal pohybovať po ceste,“ uviedli banskobystrickí krajskí policajti na sociálnej sieti.

„Pri nehode utrpel 36–ročný chodec ťažké zranenia, ktoré si vyžiadali jeho prevoz do nemocnice v Rimavskej Sobote,“ spomenuli.

„Vyšetrovanie dopravnej nehody prevzal rimavskosobotský vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví. Alkohol u vodiča nákladného vozidla zistený nebol, v prípade chodca bol nariadený odber krvi, ktorého výsledky potvrdili prítomnosť alkoholu. Do vyšetrovania bol pribratý znalec z odboru cestnej dopravy,“ dodali policajti so slovami, že vzhľadom na skutočnosť, že všetky ďalšie okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania a znaleckého skúmania, nie je možné v tejto fáze poskytnúť podrobnejšie informácie.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Pri zrážke s kamiónom sa ťažko zranil chodec
2
Galéria
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM