Správy

Vodičov čakajú OBMEDZENIA: V Lučenci úplne UZAVRÚ križovatku, potrvá to celé dni

Obmedzenie súvisí s rekonštrukciou predstaničného priestoru, v rámci ktorej chce samospráva v lokalite vytvoriť moderný prestupný uzol a záchytné parkovisko.

Ilustračný obrázok k článku Vodičov čakajú OBMEDZENIA: V Lučenci úplne UZAVRÚ križovatku, potrvá to celé dni
Zdroj: TASR/Oliver Ondráš

V meste Lučenec na niekoľko dní úplne uzavrú križovatku pred železničnou stanicou. Dôvodom sú stavebné práce v rámci rekonštrukcie predstaničného priestoru. Uzávera potrvá od utorka (13. 6.) do piatka (16. 6.). Na svojej oficiálnej webovej stránke o tom informovala samospráva.

Stavebné práce si vyžiadajú niekoľkodňovú uzáveru križovatky miestnych ciest na Železničnej ulici a Ulici kpt. Nálepku. „Účastníkov cestnej premávky, užívateľov prevádzok a ostatných dotknutých subjektov v predmetnej lokalite žiadame o zhovievavosť a rešpektovanie prenosného dopravného značenia počas stavebných prác na uvedených komunikáciách,“ uviedlo mesto.

Obmedzenie súvisí s rekonštrukciou predstaničného priestoru, v rámci ktorej chce samospráva v lokalite vytvoriť moderný prestupný uzol a záchytné parkovisko. Projekt, na ktorý mesto z eurofondov získalo vyše 430-tisíc eur, má prispieť k zlepšeniu celkovej dopravnej situácie a k zvýšeniu účasti vo verejnej doprave.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM