Aktualizované Krimi

Nehoda 4 áut na juhu Slovenska, ZRANENÍ sú v rukách záchranárov, FOTO

Na mieste dopravnej nehody na známej križovatke pri Lučenci zasahovali hasiči aj záchranári.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda 4 áut na juhu Slovenska, ZRANENÍ sú v rukách záchranárov, FOTO
4
Galéria

Na ceste medzi Lučencom a Panickými Dravcami sa vo štvrtok predpoludním zrazili štyri vozidlá. Pri dopravnej nehode utrpeli zranenia tri osoby. Pre TASR to uviedol Radovan Vančo z operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Banskej Bystrici.

K dopravnej nehode došlo na ceste II/585 za Lučencom na mieste nazývanom Rapovská križovatka. Zranené osoby sú podľa hasičov v opatere záchrannej zdravotnej služby, na mieste zasahujú štyria príslušníci HaZZ s jedným kusom techniky.

Ako informovala Zelená vlna RTVS, úsek, v ktorom k nehode došlo, je neprejazdný. Obchádzka vedie cez obce Kalonda, Rapovce a Trebeľovce.

Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Márie Faltániovej sa pri nehode ľahko zranili dve osoby a jeden človek utrpel ťažké zranenia. Výsledky dychových skúšok u troch vodičov boli negatívne, štvrtému bola odobratá krv. „Príčina a miera zavinenia nehody je v štádiu vyšetrovania,“ dodala krajská policajná hovorkyňa s tým, že úsek bol po zdokumentovaní nehody sprejazdnený.

Nové informácie o nehode nájdete TU.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Pri nehode štyroch áut sa zranili traja ľudia
4
Galéria
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM