Jakub Forgács Správy

Breznianske športoviská sa otvárajú: Dokonca aj plaváreň, ako bude fungovať?

Otvorenia sa dočká plaváreň so športovou halou aj tenisové kurty. Už teraz je k dispozícii multifunkčné ihrisko či športový areál Milutína Černáka.

Ilustračný obrázok k článku Breznianske športoviská sa otvárajú: Dokonca aj plaváreň, ako bude fungovať?
4
Galéria
Zdroj: FB Tomáš Abel

Brezniansky primátor Tomáš Abel na sociálnej sieti oznámil správu, ktorá poteší mnohých obyvateľov. „Som veľmi rád, že vďaka zlepšujúcej epidemiologickej situácie a uvoľňovaní opatrení, môžeme opäť otvoriť brány našich športovísk,“ uviedol Abel.

Od piatku 23. apríla 2021, v poobedňajších hodinách, bude podľa Abela k dispozícii plaváreň so športovou halou (bedminton alebo skupina šesť osôb).

Spomenul tiež, že tak ako v decembri, aj teraz z dôvodu obmedzeného režimu, bude hodinový vstup na plaváreň stáť 4 eur (deti do 15 rokov – 2,50 eur). „Z dôvodu pevne stanovených hodinových intervalov je potrebná rezervácia vopred na t. č. – 0908 735 778, 0915 454 801, kde vás budú informovať o voľných termínoch,“ upozornil Abel.

„Momentálne prebieha údržba a príprava tenisových kurtov, ktoré budú v blízkej dobe taktiež otvorené. Tenis, nohejbal, ale aj futbal (max. 6 osôb) je už teraz možné hrať na multifunkčnom ihrisku pri zimnom štadióne,“ pokračoval primátor so slovami, že rezervácie sú možné na tel. čísle 0908 735 778.

„Pre bežcov a basketbalistov je otvorený aj športový areál Milutína Černáka. Pre verejnosť je k dispozícii od 15.00 hod., po vyučovaní,“ doplnil Abel so slovami, že z dôvodu testovania a zriadeného mobilného odberového miesta na futbalovom štadióne ostáva nateraz zatvorený korčuliarsky okruh.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Aktuality z Brezna

V OBRAZOCH: Breznianske športoviská sa otvárajú
4
Galéria
Zdroj: FB Tomáš Abel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM