Správy

NOVINKA na jednej z fakúlt UMB. Čoskoro tu otvoria bezplatný detský kútik

Na Univerzite Mateja Bela v sa otvára už druhý detský kútik. Kedy sa dočká otvorenia?

Ilustračný obrázok k článku NOVINKA na jednej z fakúlt UMB. Čoskoro tu otvoria bezplatný detský kútik
13
Galéria
Zdroj: ZADOBE

Na Pedagogickej fakulte UMB v Banskej Bystrici sa v pondelok 26. marca 2018 slávnostne otvára detský kútik PuFkáčik, ktorý pomohli vytvoriť študentky a študenti denného štúdia sociálnej práce.

Počas dňa otvorenia od 13:00 do 17:00 hod budú pre deti pripravené tvorivé dielne na tému Veľkej Noci organizované Katedrou pedagogiky PF UMB. Detský kútik PuFkáčik je určený všetkým návštevníkom areálu bezplatne. K dispozícií je množstvo hračiek, knižiek, hier, ktorými prispelo zamestnanectvo fakulty.

„Vytvorením detského kútika reagujeme na potreby študentstva a zamestnanectva našej fakulty. V zahraničí sú takéto priestory štandardom. V budúcnosti by sme chceli v priestore zabezpečiť aj stráženie detí najmä v spolupráci so študentmi a študentkami, ktoré sa na prácu s deťmi pripravujú na našej fakulte a mohli by tak získať viac praktických skúseností a priamej práce,“ uviedla doc. PhDr. Alžbeta Brozmanová Gregorová, PhD. prodekanka pre medzinárodnú spoluprácu, vzťahy s verejnosťou a tretie poslanie.

Pozrite si v priloženej fotogalérii aj to, ako prebiehalo otvorenie unikátneho centra na UMB!

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Ekonomická fakulta UMB spustila unikát
13
Galéria
Zdroj: ZADOBE
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM