Jakub Forgács Správy

Nemocnica láka študentov do ROBOTY: KOĽKO si môžu zarobiť počas leta?

Študenti budú na leto prijatí ako pomocní pracovníci v zdravotníctve na plný alebo čiastočný pracovný úväzok, pričom budú pomáhať na vybraných oddeleniach počas dovolenkového obdobia.

Ilustračný obrázok k článku Nemocnica láka študentov do ROBOTY: KOĽKO si môžu zarobiť počas leta?
4
Galéria

Leto v Rooseveltke malo minulý rok medzi študentmi stredných zdravotníckych škôl veľký úspech. Preto sa Fakultná nemocnica s poliklinikou F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici rozhodla s týmto projektom pokračovať aj cez letné prázdniny 2024. Informovala o tom na sociálnej sieti.

Pomoc v nemocnici

Študenti stredných zdravotníckych škôl môžu aj toto leto pracovať v bystrickej nemocnici. „Prácu v našej nemocnici bola študentom Strednej zdravotníckej školy v Lučenci, odkiaľ minulý rok prišlo najviac študentov, odprezentovať pani námestníčka pre ošetrovateľstvo PhDr. Monika Trnovcová,“ píše nemocnica.

Študenti budú na leto prijatí ako pomocní pracovníci v zdravotníctve na plný alebo čiastočný pracovný úväzok, pričom budú pomáhať na vybraných oddeleniach počas dovolenkového obdobia, čím doplnia chýbajúci pomocný personál.

Koľko zarobia?

„Ponúkame plný pracovný úväzok, základný plat 820 eur + príplatky a tiež ubytovanie zadarmo,“ láka nemocnica.

„Poďte si zarobiť, zbierať skvelé pracovné skúsenosti a cennú prax do vášho budúceho povolania. Už teraz sa tešíme na leto s vami,“ pozýva nemocnica.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Leto v Rooseveltke prinesie študentom pracovné skúsenosti
4
Galéria
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM