Jakub Forgács Správy

Milovníci tradícií si už čoskoro prídu na svoje: Pri Bystrici sa chystá veľká ľudová veselica

Ak aj vy patríte k tým, ktorí nezabúdajú na tradície, máme pre vás dobrú správu. Iba pár kilometrov od Banskej Bystrici sa uskutoční akcia, na ktorej by ste veru nemali chýbať.

Ilustračný obrázok k článku Milovníci tradícií si už čoskoro prídu na svoje: Pri Bystrici sa chystá veľká ľudová veselica
Zdroj: TASR

Už v sobotu sa v Kultúrnom dome a v Dome U gazdov v Dúbravici uskutoční podujatie s názvom Deň obce s názvom Naprostred Dúbravici. Programom, ktorý poteší nielen milovníkov tradícií a ľudovej hudby, bude sprevádzať Barbora Palovičová. Pozrite, na čo všetko sa v rámci neho môžete tešiť.

V Kultúrnom dome sa o 15:30 začne program uvítaním detí do života a pozdravením jubilantov. O 16:30 vystúpi Detský folklórny súbor Radosť a o 17:30 zase Ľudová hudba Ďatelinka pod vedením Ondreja Molotu so sólistami. O 18:00 bude program pokračovať Folklórnym súborom Priechoďan a o 18:45 sa môžete tešiť na Ľudovú hudbu Jána Maka so sólistami a vystúpenie mužskej speváckej skupiny Kráľova Hoľa z Pohorelej.

V dome U gazdov (občianske združenie Periférne centrá) už bude od 14:00 k dispozícii Otvorené kultúrne centrum. O 16:45 prebehne vernisáž Landscape, Revisited 4 – architektúra a dizajn na Podpoľaní.

Čítajte tiež:

September môžete stráviť zaujímavým oddychom: Výber top podujatí, ktoré sa chystajú v okrese

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM