Tlačové správy

Kvalita na prvom mieste. Hrubá stavba Kubániho dvorov je už dokončená

Príbeh Kubániho dvorov úspešne napreduje. Známy projekt v centre Zvolena poteší kvalitou stavby, ideálnym mixom komfortných bytov aj vysokým štandardom bytového interiéru.

Ilustračný obrázok k článku Kvalita na prvom mieste. Hrubá stavba Kubániho dvorov je už dokončená
5
Galéria
Zdroj: REM Group

Zo staveniska na Kubániho ulici prichádzajú samé dobré správy. Vaše nové bývanie nadobúda každým dňom čoraz jasnejšie kontúry. Napokon posúďte sami.

Stavebné práce podľa harmonogramu

Kubániho dvory sú ako dobrý román, ktorý má ten správny spád. Práce na stavenisku napredujú ako strhujúci dej dokonale napísaného literárneho diela. Ako sa môžete presvedčiť aj na vlastné oči, hrubá stavba je už dokončená. Obidva bytové domy majú hotové základy, všetky podlažia, obvodové steny, strechu, podzemné garáže aj pivnice. Všetko je už pripravené aj na osadenie okien a dokončenie finálnych skladieb striech a fasád. Vo vnútri prebiehajú inštalačné práce na rozvodoch (elektrika, vykurovanie, voda, kanalizácia). Na stavbe sa pravidelne vykonávajú prísne technické kontroly, ktoré sledujú kvalitu výstavby, precíznu montáž aj dodržiavanie časového harmonogramu. Vďaka tomu sa príbeh Kubániho dvorov krok za krokom blíži k svojmu finále.

Zdroj: REM Group

Komfortné bývanie v srdci Zvolena

A čo váš čaká, keď už bude celý projekt dokončený? Moderné komfortné bývanie, aké v centre historického Zvolena nemá obdobu. Kompletnú občiansku vybavenosť so škôlkami, školami, obchodmi, úradmi, poštou, nemocnicami, ambulanciami lekárov, obchodmi, kinom či divadlom – to všetko máte v pešej dostupnosti. Rovnako tak Park Ľudovíta Štúra s množstvom zelene a tiež rieku Hron, kam môžete každý deň vyraziť na prechádzky alebo za športom. Komfort vášho nového bývania umocnia aj zelené dvory vo vnútrobloku, ktoré sú ako stvorené pre bezpečné hry vašich detí, voľnočasové aktivity aj bezstarostné chvíle relaxu. Ale to nie je všetko.

Zdroj: REM Group

Ideálny mix moderných bytov

Každý román musí mať aj svojich hlavných protagonistov. V príbehu Kubániho dvorov ste nimi vy a samotné byty, ktoré sa stanú vaším novým domovom. Nájdete tu jednoizbové byty pre singles, dvojizbové byty pre mladé páry a tiež trojizbové a štvorizbové byty určené pre rodiny s deťmi. Všetky s veľkorysým exteriérom alebo priestrannými terasami. V cene bytu máte navyše aj vysoký štandard interiéru a ďalšou veľkou výhodou je rekuperácia vzduchu a možnosť predprípravy na inštaláciu klimatizácie. Celý projekt vyniká jednoduchou, modernou a funkčnou architektúrou s elegantnými prvkami.

Zdroj: REM Group

Ak uvažujete o novom bývaní v centre Zvolena, nemali by ste viac váhať. Príbeh Kubániho dvorov má všetky predpoklady na to, aby sa skončil happyendom.

Viac na www.kubanihodvory.sk.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: REM Group
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM