Jakub Forgács Správy

Kto by mal dostať najvyššie ocenenia mesta? Bystričania môžu sami nominovať laureátov

Návrhy na laureátov na ocenenie Cena mesta, Cena primátora a Čestné občianstvo môžeť zaslať do konca októbra. Ako treba postupovať?

Ilustračný obrázok k článku Kto by mal dostať najvyššie ocenenia mesta? Bystričania môžu sami nominovať laureátov
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

V Banskej Bystrici žije veľa významných osobností a pôsobí mnoho inštitúcií, ktoré vďaka svojej práci šíria dobré meno nášho mesta po celom Slovensku, ale aj v zahraničí. „Ak takýchto ľudí, združenia či kolektívy poznáte, dajte nám o nich vedieť. Aj budúci rok primátor mesta Ján Nosko udelí Čestné občianstvo a odovzdá Cenu mesta a Cenu primátora za rok 2021 takýmto osobám či inštitúciám,“ uviedla hovorkyňa primátora Zdenka Marhefková.

„Vaše návrhy na laureátov nám môžete posielať do 31. januára 2022 elektronicky (ocenenia@banskabystrica.sk, predmet správy: OCENENIE) alebo poštou (Mestský úrad, Klientske centrum, Československej armády 26, 974 01 Banská Bystrica v obálke s označením OCENENIE). Aby bol návrh platný, jeho súčasťou musí byť vyplnený dotazník s informáciami o navrhovanom, ktorý nájdete na stránke mesta ,“ uviedla Marhefková.

„V prípade otázok kontaktujte referentku Odboru kultúry, športu a cestovného ruchu MsÚ Andreu Páleníkovu na telefónnom čísle +421 48 43 30 309 počas pracovných dní v čase od 9.00 do 15.00 hod.,“ dodala Marhefková.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM