Jakub Forgács Správy

Krásny prejav VĎAKY od Stelky a jej rodičov: Po rokoch sa vrátili do nemocnice a... FOTO

Malá Stelka sa spolu s rodičmi prišla aj po rokoch poďakovať za starostlivosť na Neonatologickej klinike. Neprišli s prázdnymi rukami.

Ilustračný obrázok k článku Krásny prejav VĎAKY od Stelky a jej rodičov: Po rokoch sa vrátili do nemocnice a... FOTO
3
Galéria

Stellka sa narodila ako predčasniatko, a tak svoje prvé momenty na tomto svete strávila na Neonatologickej klinike SZU. Fakultná nemocnica s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica o tom informovala na sociálnej sieti.

Takmer po troch rokoch sa aj spolu s rodičmi vrátili, aby osobne poďakovali všetkým za starostlivosť o Stellku. „Tiež doniesli drobné darčeky a Stellkine aktuálne fotky, aby zdobili nástenku kliniky spolu s ďalšími fotkami s podobnými príbehmi predčasne narodených detičiek, ktoré "odchovali“ u nás na Neonatologickej klinike,“ uviedla nemocnica.

"Byť rodičom predčasne narodeného novorodenca nie je vôbec jednoduché. Zažijete šok z predčasného pôrodu, prvej návštevy u nás na JVSN, kde vidíte svoje krehké drobné dieťatko napojené na rôzne prístroje, komplikácie, ktoré na tejto spoločnej ceste prekonáte,“ opisuje jedna zo zamestnankýň z Neonatologickej kliniky SZU.

"Ďakujeme za milé privítanie a možnosť vrátiť sa na miesto, na ktoré nikdy nezabudneme. Nikdy naša cesta životom nemala väčší zmysel ako posledné (takmer) 3 roky. Ďakujeme Vám zato najcennejšie“ odkázala mamina Stellky. Nemocnica jej i jej dcérke poďakovala za milú návštevu a zaželala mnoho radostných chvíľ.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Stelka s rodičmi sa prišli poďakovať do nemocnice
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM