Jakub Forgács Rôzne Správy

HLASUJTE: Korčuliarska dráha rozdelila Bystričanov. Čo si o novinke myslíte vy?

Pre korčuliarov a cyklistov vyrastá pod Urpínom nová dráha. Práce v parku sú v plnom prúde a reakcie ľudí za i proti na seba nenechali dlho čakať!

Ilustračný obrázok k článku HLASUJTE: Korčuliarska dráha rozdelila Bystričanov. Čo si o novinke myslíte vy?
Zdroj: TASR

V parku pod Pamätníkom vládne v posledných dňoch čulý stavebný ruch. Dôvodom sú práce na novej korčuliarskej dráhe, kvôli ktorej je rozkopané okolie oválneho trávnika.

Od samotnej myšlienky vzniku korčuliarskej dráhy po jej realizáciu už uplynulo 15 mesiacov. Stavebníci chcú dokončiť práce zhruba do 12. decembra, čo sa však bude odvíjať aj od počasia. A čo si o projekte myslia Bystričania?

Na jednej strane sa ozýva veľa pozitívnych hlasov, ktoré krok mesta vítajú. „Konečne, sem sme sa chodili korčuľovať ešte 10 rokov dozadu, kým ten asfalt nepopraskal úplne. Dobrý nápad,“ napísal čitateľ Marek. „Super, už sa teším,“ doplnila Monika.

Nájdu sa však aj viacerí odporcovia. „Zlý projekt… malý priestor na korčuľovanie… príde tam zo 100 korčuliarov a bude problém,“ spomenul Peter. „Tak toto nebol dobrý nápad… absolútne to do tohoto objektu nepatrí,“ uviedla Andrea.

Nás zaujíma názor vás, čitateľov. Čo si o projekte novej korčuliarskej dráhy v Bystrici myslíte vy? Vyjadrite sa v ankete pod článkom. Práce na výstavbe dráhy si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii!

V OBRAZOCH: Bystrica bude mať novú korčuliarsku dráhu
8
Galéria
Zdroj: TASR
Čo si myslíte o projekte novej korčuliarskej dráhy v Bystrici?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM