Tlačové správy

Europa SC predstavuje novinky v pripravovanom foodcourte

Obľúbené nákupné centrum na konci novembra otvorí zrekonštruovanú gastro zónu na prvom poschodí. Nový priestor sľubuje okrem zväčšenia sedacej zóny aj modernizáciu a nové chutné koncepty, ktoré potešia i náročnejšieho zákazníka.

Ilustračný obrázok k článku Europa SC predstavuje novinky v pripravovanom foodcourte
Zdroj: Europa SC

Hlavným cieľom rekonštrukcie je priblíženie sa modernému návštevníkovi. "Europa Shopping Center sa neustále snaží o zvyšovanie komfortu a zlepšovanie služieb smerom k návštevníkom. Cítili sme, že práve inakosť poskytovaného servisu v novom foodcourte je kľúčom k osloveniu stálych klientov, i mladšej generácie,“ hovorí Michaela Čanecká, Head of Retail Property management, CBRE.

Gastro zóna na prvom poschodí prinesie niekoľko noviniek. "Okrem zväčšenia priestoru určeného na komfortnú konzumáciu jedla, privítame koncom mesiaca nový digitálny objednávkový systém, ktorý odbremení personálne kapacity každej prevádzky a rovnako prinesie zákazníkom pohodlnejší spôsob objednávania jedla. Sme veľmi radi, že práve naše centrum môže túto novinku sprostredkovať verejnosti ako jedno z prvých na Slovensku,“ teší sa z novinky manažment Europa SC.

Nákupné centrum patrí už takmer 17 rokov medzi obľúbené miesta obchodných i rodinných stretnutí a nákupov. Aj preto sa Europa SC rozhodla venovať náležitú pozornosť skladbe nových stravovacích jednotiek. "Veľmi nás teší, že už na konci novembra spoločne prestrihneme pásku na zrekonštruovanom priestore a ochutnáme s Vami pestré chute z amerického, európskeho, ale i ázijského kontinentu,“ približuje zloženie nového foodcourtu Michaela Čanecká. Medzi novými prevádzkami, ktoré čoskoro obohatia nový foodcourt, sa návštevníci Europa SC môžu tešiť napríklad na cestovinový koncept, populárne hamburgery, ale i poké.

Zdroj: Europa SC

LEVIATHAN CESTOVINY

Koncept poctivých talianskych cestovín si zakladá na využívaní tých najkvalitnejších surovín bez použitia polotovarov, pričom nekladie žiadne medze fantázii svojich šéfkuchárov. Čerstvosť, pôvod a kvalita ingrediencií, ako aj premyslené servírovanie budú príznačné pre ponuku hlavných jedál a polievok tejto talianskej kuchyne, ktorá stavia na dlhoročnou tradíciou overených no neustále vylepšovaných receptúrach.

AMERIKANOS

Ulahodí všetkým, ktorí sa touto gastro novinkou nechajú uniesť až na Americký kontinent. Majitelia novej prevádzky robia radosť milovníkom americkej kuchyne už na viacerých miestach na Slovensku a v Čechách. Medzi tradičnou ponukou nebudú chýbať burgre, tortilly, hot-dogy, sendviče, či krídla a pre milovníkov sladkého jedla aj lievance alebo milkshakes. Chuťovým pohárikom ozajstných gurmánov však ulahodí najmä staro-americký štýl prípravy jedál, ktorý siaha do 20.-50.-tych rokov minulého storočia.

WAKAKA BISTRO

Ponúkne celkom iný pohľad na ázijské špeciality. V príjemnom prostredí sa predstaví tradičná japonská i thajská kuchyňa podávaná v podobe známeho sushi, či čoraz populárnejšieho nutrične nabitého pokrmu, takzvaného „Poke bowl“. Rôzne kombinácie jedál z rýb, tofu, kačacieho, ale aj hovädzieho a kuracieho mäsa zaiste potešia konzumentov kvalitných proteínov, bielkovín či minerálov, ktorými tradičná východná kuchyňa priam oplýva.

Nový, modernejší a funkčnejší gastro priestor Europa SC spolu so svojimi návštevníkmi už tento mesiac. Všetky ďalšie novinky v ponuke stravovania predstaví centrum v najbližších dňoch. Viac informácií k prebiehajúcim zmenám nájdete aj na www.europasc.sk.

Zdroj: Europa SC

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Europa SC
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM