Jakub Forgács Rôzne Správy

Dobroty na zahryznutie aj súťaž o naj recept. Bystrica zažije zemiakové hody!

Bystrická Fončorda bude už onedlho rozvoniavať zemiakovými špecialitami. Chystá sa akcia, ktorá rozhodne nepoteší iba vaše chuťové poháriky!

Ilustračný obrázok k článku Dobroty na zahryznutie aj súťaž o naj recept. Bystrica zažije zemiakové hody!
Zdroj: Komunitné centrum Fončorda

Máte radi zemiaky na všetky spôsoby? V piatok 11. novembra sa budú od 14:00 do 18:00 konať Fončorďácke zemiakové hody. Návštevníci zažijú jedinečnú atmosféru priateľstva a pohody v Komunitnom centre (KC) Fončorda, o čo sa postarajú dobrovoľníci z KC za podpory Mesta Banská Bystrica, Občianskej rady Fončorda a ďalších partnerov.

„Cieľom tejto každoročnej akcie je vytvoriť priestor pre aktívne komunitné spolužitie občanov, spoznávanie sa navzájom, kto žije a pracuje v našej blízkosti a ako si vzájomne môžeme obohatiť svoj život,“ uvádzajú organizátori podujatia.

V rámci bohatého, tematického ladeného programu, nebudú chýbať kreatívne zemiakové dielničky, ochutnávky zemiakových špecialít, súťaž o naj rodinný zemiakový recept, detský kútik či čitáreň. „Tešíme sa na váš rodinný recept a zemiakový pokrm, s ktorým sa podelíte s ostatnými – súťažíte o pekné ceny,“ dodávajú organizátori.

Pre najmenších sa chystá aj špeciálne predstavenie. O 15:00 bude pripravené Bábkové divadlo na Rázcestí s hrou Dobrodružstvá smelého zemiaka.

V priloženej fotogalérii si môžete pozrieť aj to, ako vyzeral Detský jarmok v Komunitnom centre Fončorda!

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Detský jarmok na bystrickom sídlisku
30
Galéria
Zdroj: Komunitné centrum Fončorda
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM