Tlačové správy

Divadlo v Europe víta detských divákov

Sedadlá novootvoreného divadla v Europa Shopping Center sa počas nadchádzajúceho víkendu opäť zaplnia. Tentokrát obsadia javisko bábky a herci z obľúbeného banskobystrického Bábkového divadla na rázcestí. Na svoje si tak prídu detskí ale aj dospelí fanúšikovia tohto divadelného žánra.

Ilustračný obrázok k článku Divadlo v Europe víta detských divákov
3
Galéria
Zdroj: Europa SC

Nový koncept zažil vydarený štart

Premiérové predstavenie nového divadelného konceptu Ladies comedy zažilo v zaplnenom hľadisku príjemný úspech. Prví návštevníci divadla ešte nevedeli, čo môžu od takejto formy podujatia očakávať, spokojnosť po predstavení však zdieľali s nadšením.

„Aj keď sme už vypredali všetky lístky, to najťažšie bolo ešte len pred nami. Zaujať divákov, vytvoriť im príjemnú atmosféru, poskytnúť služby, ktoré k tomu patria a vytvoriť tak pozitívny zážitok, za ktorým sa budú radi vracať. To bol cieľ a podľa reakcií publika sa nám ho podarilo aj naplniť,“ hodnotí premiérové predstavenie Marek Polomský, Marketing Manager Europa SC a vyzdvihuje najmä atmosféru, vytvorenú divákmi, ako aj organizáciu či poskytované služby občerstvenia od domácej prevádzky Sympl.

V divadle prvýkrát aj bábky

Diváci sa môžu tešiť na pokračovanie série divadelných predstavení, tentokrát v podaní populárneho divadla Bábkové divadlo na rázcestí. BDNR, ako ho väčšina Banskobystričanov pozná, oslávilo už 60 rokov svojej existencie a na svoj repertoár láka nie len detského diváka. Patrí medzi ojedinelé divadlá, ktoré tvorí a pravidelne hráva pre mladých ľudí aj dospelých divákov, zvyčajne v utorky a stredy o 19:00 hod. v priestoroch BDNR. Okrem divadelnej tvorby organizuje rôzne festivaly a iniciuje množstvo projektov.

„Je dobré, že sa Europa rozhodla vo svojich priestoroch vytvoriť dôstojné a možno aj inšpiratívne di­vadelné prostredie a ponúkne tak svojim návštevníkom možnosť stretnúť sa s divadelným umením priamo pod svojou strechou. BDNR je banskobystrickej verejnosti svojimi predstaveniami známe, ale aj tak vidíme  príležitosť dostať sa do povedomia rodičov a detí zo širokého okolia, ktorí si z rôznych príčin doteraz nenašli cestu k divadlu. My takto budeme mať možnosť priblížiť sa k nim a pootvoriť im pomyselné dvere do magického sveta divadelných príbehov,“ približuje Ivana Urbanová z BDNR.

V nedeľu 24. apríla 2022 o 15:00 hod. si budú môcť diváci pozrieť predstavenie pre najmenších s názvom Dve rozprávky na brušku: O Jurkovi s kozou a O Dobromilovi a Lenimírovi.

Podrobné informácie o predstavení nájdete tu.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Divadlo v Europe víta nielen detských divákov
3
Galéria
Zdroj: Europa SC
Zdroj: Europa SC
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM