Jakub Forgács Správy

Bývalé kino Hviezda čaká premena. Bystrickí dobrovoľníci odhalili svoje plány

Vysúkajú rukávy a pustia sa do práce. V známom bývalom bystrickom kine chystajú veľkú premenu a nebude chýbať ani piknik!

Ilustračný obrázok k článku Bývalé kino Hviezda čaká premena. Bystrickí dobrovoľníci odhalili svoje plány
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Vydaj sa na DOBROdružstvo, nájdi sa v DOBROvoľníctve – to je motto pripravovaného septembrového Týždňa dobrovoľníctva 2016. Ako v pondelok informovala Martina Strmeňová, koordinátorka projektov, Centrum dobrovoľníctva pripravuje v termíne 16. až 22. septembra už štvrtý ročník dobrovoľníckeho maratónu v celom Banskobystric­kom kraji.

„Týždeň dobrovoľníctva otvoríme spoločnou akciou ľudí z banskobystrických neziskových organizácií spojenou s piknikom pred Urban Spotom v Banskej Bystrici 16. septembra o 14:00 Chceme upraviť tento nostalgický priestor bývalého kina Hviezda do príjemnej podoby pre všetkých obyvateľov mesta,“ uviedla Strmeňová.

Spoločné otvorenie dobrovoľníckeho týždňa organizuje Centrum dobrovoľníctva v spolupráci s organizáciami Urban Spot, Komunitné centrum Fončorda, Banskobystrický okrášľovací spolok, EnviroFuture, Komunitná nadácia Zdravé mesto, Pathfinder a Katedra sociálnej práce Pedagogickej fakulty Univerzity Mateja Bela.

Čítajte tiež:

Nádhera zachytená v 3 minútach. Bystrická príroda vo VIDEU z vtáčej perspektívy

Ťahák s akciami na najbližší týždeň. Čo by Bystričania rozhodne nemali prehliadnuť?

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM