Jakub Forgács Rôzne

Nádhera zachytená v 3 minútach. Bystrická príroda vo VIDEU z vtáčej perspektívy

Bystrica sa môže hrdiť krásnou prírodou, ktorou sa dá kochať celý život. Poďte s nami vzlietnuť do výšin a v úchvatnom videu zazrite mesto a jeho okolie inak, ako ste bežne zvyknutí!

Ilustračný obrázok k článku Nádhera zachytená v 3 minútach. Bystrická príroda vo VIDEU z vtáčej perspektívy
12
Galéria

Branislav Sámel je rodeným Bystričanom. Pracuje ako model a venuje sa fotografii a produkcii videa. Dôkazom jeho šikovnosti je aj najnovší počin, video z Banskej Bystrice a jej okolia.

„Materiály k Banskej Bystrici sa mi zbierali počas dvoch uplynulých rokov, kedy som natáčal aj spolu s kamarátmi. Zábery sú natáčané kombinovanou technikou cez dron a zrkadlový fotoaparát,“ povedal Sámel so slovami, že na samotné spracovanie videa nemal dostatok času, kvôli pracovným povinnostiam a cestovaniu po svete.

„Nedávno som sa k záberom vrátil a rozhodol sa ich spracovať do krátkeho videa, v ktorom môžete vidieť okolie Pánskeho dielu, Kalvárie, Suchého vrchu a Laskomerskej doliny,“ pokračoval mladý autor o svojom tri minúty a 11 sekúnd dlhom videu.

Momentálne sa nachádza v Hong Kongu, kde pomimo pracovných povinností pracuje aj na novom projekte. Jeho najnovšie dielo o krásach Banskej Bystrice a jej okolia si môžete pozrieť v našej videogalérii!

Čítajte tiež:

VIDEO zo srdca Slovenska: Zábery Bystrice, ktoré vznikali rok a stoja za to

Suchý vrch a Urpín v plnej kráse. Mladý Bystričan natočil VIDEO ako z rozprávky

VIDEO: Letecké pohľady na Bystricu a jej okolie
1
Galéria
V OBRAZOCH: Krásy jarnej Bystrice z vtáčej perspektívy
12
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM