Jakub Forgács Kultúra

Bystrický amfík ovládnu legendy a hviezdy svetového metalu: Na jednom pódiu to odpália Helloween, Kreator, Refuge aj Eluveitie

Zážitok, aký sa len tak nezopakuje! Bystrický amfiteáter opäť ožije a bude to stáť za to. Už onedlho ho ovládnu svetoznáme metalové kapely!

Ilustračný obrázok k článku Bystrický amfík ovládnu legendy a hviezdy svetového metalu: Na jednom pódiu to odpália Helloween, Kreator, Refuge aj Eluveitie
Zdroj: TASR

V piatok 21. augusta zažije banskobystrický amfiteáter hudobnú nádielku, aká tu už dávno nebola. Návštevníci sa môžu tešiť na slovenské metalové kapely Signum Regis, Ravenclaw, Within Silence a Banskobystričanov Anstratus. Tie odpália koncerty pred hlavnými hviezdami večera. Počas neho sa predstavia svetové legendy metalu.

Na amfíku vystúpia veteráni power metalu Helloween s novým albumom My God-Given Right, nemecké legendy thrash metalu Kreator, power/thrash metalová skupina Refuge, ktorá bude na amfíku točiť oficiálne DVD. To neskôr vyjde celosvetovo. K tomuto nemeckému triu iba pred pár dňami pribudla aj štvrtá zahraničná kapela, populárni švajčiarski folk metalisti Eluveitie.

Čítajte tiež:

Filmová lahôdka na amfíku: V letnom kine premietnu najlepší slovenský dokument za posledný rok

Bystrický amfík opäť zaplnia davy ľudí: Headlinerom festivalu Rockscape nórska rokenrolová senzácia

Bystrica sa chystá na nápor tisícov fanúšikov: Na amfíku to rozbalí jedna z najpopulárnejších kapiel v Európe

Bystrický amfík zaplnili takmer dve tisícky ľudí: Pod holým nebom znel úchvatný standing ovation

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM