Jakub Forgács Rôzne

Bystrická kráska, ktorá zabojuje vo finále Miss Slovensko: Toto o sebe prezradila príťažlivá Kristína (20)!

Iba pred pár dňami sme sa dozvedeli zloženie finálovej dvanástky súťaže Miss Slovensko 2015 a Banská Bystrica v ňom bude mať hneď dve svoje želiezka v ohni. Jednou z finalistiek spod Urpína je aj krásna Kristína Roháčeková (20), ktorá o sebe v rozhovore pre nás prezradila viac.

Ilustračný obrázok k článku Bystrická kráska, ktorá zabojuje vo finále Miss Slovensko: Toto o sebe prezradila príťažlivá Kristína (20)!
Zdroj: Dnes24.sk

Kristína Roháčeková sa narodila 23. decembra 1994 v Banskej Bystrici, kde aj žije. Je študentkou marketingovej komunikácie a reklamy na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre, pracuje aj ako modelka. Najnovšie však bojuje, ako jedna z dvojice Banskobystriča­niek, s poradovým číslom 3 vo finálovej dvanástke súťaže Miss Slovensko 2015, v ktorej sa o víťazke rozhodne už 24. apríla 2015.

Splnený detský sen

Kristína už pred súťažou Miss Slovensko 2015 mala skúsenosti s modelingom, nakoľko sa mu venuje od pätnástich rokov. „Pracovne som už bola odcestovaná v Miláne, Istanbule, Indii a Hong Kongu, kde som vždy strávila dva alebo tri mesiace. Fotila som pre rôzne módne magazíny, časopisy, noviny, katalógy, lookbooky, eshopy,“ povedala. Ako spomenula, predvádzala aj veľa rôznych módnych prehliadok, showroomov či účinkovala v hudobnom videoklipe.

Priznala, že ju stále lákalo vyskúšať si aj takúto súťaž, ktorá by bola pre ňu zároveň výzvou, ale i príjemným spestrením vďaka novým zážitkom či skúsenostiam. „Zúčastniť sa Miss Slovensko bol môj veľký detský sen,“ pokračovala mladá finalistka, ktorá podľa vlastných slov išla do súťaže s tým, že o tom vedela len jej najbližšia rodina a priateľ. Po úspešnom postupe na kastingu, semifinále a nakoniec už po našom verejnom predstavení finálovej dvanástky, začali jej priatelia reagovať veľmi pozitívne, príjemne prekvapene či nadšene.

„Nečakala som, že sa dostanem až do finále. V kútiku duše som si to veľmi priala a verila som tomu, ale na druhej strane viem, že sú na svete aj dôležitejšie veci ako súťaž krásy,“ priznala Kristína, ktorá po ohlásení finálovej dvanástky bola dojatá, pretože sa splnil jej detský sen, ale tiež jej vraj bolo ľúto troch dievčat, ktoré museli opustiť súťaž z ich predfinálovej pätnástky.

S oporou v priateľovi

V súťaži má aj veľkú oporu v priateľovi, s ktorým majú podľa jej slov výborný vzťah, v ktorom nechýba tolerancia či dôvera. „Nemyslím si že by z jeho strany boli nejaké obavy. Môj priateľ ma veľmi podporuje a drží mi palce,“ vysvetlila kráska, ktorej najlepší zážitok zo súťaže je zatiaľ ten, že môže byť súčasťou Miss Slovensko 2015, prežívať všetko spolu s dievčatami a celým tímom. „Ale ak by som mala čitateľom prezradiť niečo viac, tak to budú fotenia, ktoré si veľmi užívam. A najhorší zážitok? Taký zážitok ešte nebol,“ doplnila s úsmevom.

S ostatnými finalistkami už majú za sebou prvé sústredenie a rivalitu by sme medzi nimi údajne hľadali márne. „Môžem povedať, že dievčatá sú veľmi milé, priateľské a úprimné,“ spomenula Kristína s tým, že medzi babami panuje dobrá nálada, súdržnosť a vďačnosť, že môžu byť súčasťou 20. ročníka Miss Slovensko 2015.

Všetky prípravy a fotenia si podľa vlastných slov užíva naplno a veľmi sa z nich teší, pretože každá skúsenosť či príležitosť jej vie priniesť niečo nové. „Do finálového večera máme pred sebou ešte veľa príprav ako sú fotenia, natáčanie spotov, nahrávanie audiovizitiek alebo tréningy,“ vymenovala Kristína, ktorá by rada štúdium na Univerzite Konštantína Filozofa skĺbila so súťažou. Ako priznala, po skončení súťaže sa určite chce naďalej venovať modelingu, ale za prioritu má teraz hlavne školu a vzdelanie.

Voľný čas vo fitku

„Banská Bystrica je mojím rodným mestom ku ktorému budem mať vždy blízky vzťah. Mesto v srdci Slovenska, ktoré má čo ponúknuť z kultúry aj histórie. Najkrajšie miesto v Banskej Bystrici je pre mňa Námestie SNP,“ povedala finalistka, ktorá vraj cez leto veľmi rada trávi svoj voľný čas s priateľmi na letnej terase, odkiaľ je pekný výhľad na Mestský hrad Barbakan. „Ďalej mám rada Laskomer, kde som veľmi často chodila v detstve, ale páči sa mi napríklad aj Múzeum SNP a jeho architektúra,“ doplnila.

Kristína spomenula, že najčastejšie trávi svoj voľný čas vo fitness centre, kde sa vie najlepšie odreagovať a vypnúť. „Tiež veľmi rada chodím s priateľom a kamarátmi na kávu alebo na dobré jedlo do reštaurácií v meste,“ povedala, no ako s úsmevom doplnila, asi ako každú ženu ju stretneme aj v nákupnom centre, v obchodoch alebo v kine na dobrom filme.

Foto: archív Kristíny Roháčekovej

Krásna finalistka Miss Slovensko spod Urpína Kristína Roháčeková
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM