Jakub Forgács Správy

Bystrica zažije nevšednú módnu prehliadku: Veď si len skúste tipnúť, kto budú hlavné hviezdy!

Toto si rozhodne nenechajte ujsť! Pod Urpínom sa bude konať netradičná módna prehliadka. Najnovšie módne trendy však na nej tentoraz nepredvedú modelky, ale... veď si len skúste tipnúť!

Ilustračný obrázok k článku Bystrica zažije nevšednú módnu prehliadku: Veď si len skúste tipnúť, kto budú hlavné hviezdy!
Zdroj: TASR

Hlavnými hviezdami na tejto nevšednej módnej prehliadky totiž nebudú krásne ženy, ani muži a dokonca ani ľudia. Hviezdiť totiž budú zástupcovia zvieracej ríše. A to konkrétne štvornohí miláčikovia.

Ak ste teda milovníkmi psíkov, na tejto akcii by ste v Banskej Bystrici zaručene nemali chýbať. Módna prehliadka psích miláčikov sa pod Urpínom uskutoční v piatok 4. septembra a to konkrétne v Záhrade – Centre nezávislej kultúry.

Počas akcie na vás čaká profesionálna módna šou Boutique Ricky, vystúpenie Faber dance school, ale aj dog dancing. Podujatie má dobročinný charakter. Štartovné je dobrovoľné a výťažok z tohto podujatia poputuje pre občianske združenie Túlavá labka z Banskej Štiavnice.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM