Správy

Zvolenskú cestu zjednosmernia. Veľká obnova obmedzí aj linky bystrickej MHD

Vodiči, radšej čítajte vopred! S takýmito obmedzeniami bude treba počítať na Zvolenskej ceste už o pár dní.

Ilustračný obrázok k článku Zvolenskú cestu zjednosmernia. Veľká obnova obmedzí aj linky bystrickej MHD
3
Galéria

„V týchto dňoch sa začala obnova východnej časti Zvolenskej cesty v úseku od predajcu automobilov AAA auto po predajňu Hyundai. Ako sme už avizovali, počas stavebných prác dôjde k významným dopravným obmedzeniam,“ uviedla hovorkyňa primátora Zdenka Marhefková.

„Upozorňujeme všetkých vodičov, cestujúcich MHD i chodcov, že od pondelka, 9. apríla bude Zvolenská cesta zjednosmernená v smere od Sliača do centra mesta. Dopravné obmedzenia sa dotknú aj liniek MHD č. 22, 32, 41 a 90, ktorých trasy budú upravené,“ pokračovala hovorkyňa.

„Dovoľujeme si požiadať všetkých účastníkov cestnej premávky o rešpektovanie prenosného dopravného značenia a zmien, ktoré je nevyhnutné zrealizovať pre plynulosť stavebných prác. V budúcom týždni sa zároveň rozbehnú stavebné práce aj na Poľnej ulici. Len vďaka súčinnosti a vzájomnej ohľaduplnosti môže byť rozsiahla obnova urobená kvalitne, v primeranom čase a k spokojnosti všetkých,“ dodala Marhefková so slovami, že vzhľadom na rozsah súvislej obnovy predpokladajú ukončenie prác na oboch úsekoch koncom júna 2018.

V OBRAZOCH: Obnova Zvolenskej cesty
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM