Tlačové správy

Zvládnite domácnosť v lete rýchlo a ľahko

Dlhé letné dni nám dávajú možnosť tráviť viac času s rodinou a priateľmi. Mnohí cestujeme na dovolenky či predĺžené víkendy a užívame si pohodu, ktorá k letu neodmysliteľne patrí. Domácnosť však nepočká, a preto je výhodné mať domácich pomocníkov, ktorí šetria čas, peniaze a uľahčujú nám život.

Ilustračný obrázok k článku Zvládnite domácnosť v lete rýchlo a ľahko
Zdroj: Dnes24.sk

Nežehlite dlhšie, ako musíte

Letné počasie je príjemné a praje pobytu v prírode. Deti trávia prázdniny u starých rodičov, po spoločnej dovolenke sa vraciate domov oddýchnutí, plní elánu, ale tiež s kuframi plnými oblečenia, ktoré treba nie len oprať, ale aj žehliť. Aby ste teplé letné večery nemuseli tráviť nad žehliacou doskou, je dobré mať poruke kvalitnú žehličku, ktorej funkcie vám žehlenie výrazne urýchlia. Rýchlosť žehlenia ovplyvňuje napríklad množstvo a konzistencia pary, ktorú žehlička produkuje, možnosť jej regulácie zase ovplyvní spotrebu energie. Keď sa v žehličke minie voda, je praktické, ak máte možnosť doplniť ju priamo vodou z vodovodu, bez čakania a potreby žehličku vypnúť. V lete nosíte oblečenie z rôznych materiálov, žehlenie dokáže urýchliť, ak má žehlička funkciu kontrolujúcu teplotu žehliacej plochy, čo vám umožní žehliť v jednej várke naraz džínsy aj hodvábne blúzky. Žehličky Philips s technológiou­OptimalTEMP vám zaručia, že už nikdy nespálite žiadnu zo svojich obľúbených košieľ či letných šiat.

Na jednu šálku kávy stačí zohriať jednu šálku vody

Ranná kávička na balkóne či domáci ľadový čaj osviežia v týchto dňoch každého. Ušetriť peniaze za vodu aj elektrinu a zároveň aj za váš čas môžete vďaka indikátoru počtu šálok. Už dávno nie je nevyhnutné zohrievať minimálne pol litra vody, aby sa kanvica nepoškodila. S touto praktickou funkciou zohrievate práve toľko vody, koľko potrebujete, aj v prípade, že pripravujete len jednu šálku teplého nápoja. Funkciu množstva vody podľa šálok má napríklad nerezová kanvica Philips HD4622/20.

Vysávač môže čistiť aj vzduch, nie len podlahy

Teplejšie počasie nám umožňuje mať okná otvorené dokorán počas celého dňa aj noci. Cez otvorené okná však do bytu neprúdi len čerstvý vzduch, ale aj prach a alergény, ktorých je najmä v období, keď málo prší, vo vzduchu požehnané množstvo. Najjednoduchšie a najrýchlejšie sa ich zbavíte, ak byt povysávate. Mali by ste však byť dôslední a nevynechávať rohy miestností alebo ťažšie dostupné miesta.Kvalitná a účinná hlavica vysávača by vám mala umožniť pohodlnú manipuláciu aj v ťažko dostupných miestach bytu. Tiež je dôležité, aby váš vysávač obsahoval kvalitné prachové a peľové filtre, ktoré zabránia, aby sa povysávané nečistoty vrátili s vyfúknutým vzduchom späť do miestnosti. Vysávač Performer Expert od spoločnosti Philips je vybavený filtrom HEPA 13 a tesnenímAirSeal, vďaka ktorým zachytí pred vyfúknutím vzduchu späť do miestnosti až 99,95 % alergénov z mačacej a psej srsti, prachových roztočov alebo peľu, a prispieva tak k vytvoreniu domácnosti vhodnej pre alergikov.

(PR) – Za obsah aj fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zvládnite domácnosť v lete rýchlo a ľahko
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM