Jakub Forgács Krimi

Zoltán (29) sa vlámal do cudzieho domu a sexoval tam s kamarátkou!

Zoltán (29) z obce Pôtor v okrese Veľký Krtíš, ktorý bol v minulosti sedemkrát súdne trestaný, spôsobil v dome škodu vyše 220 eur. Odvolací senát Krajského súdu v Banskej Bystrici mu dnes potvrdil trest odňatia slobody na 28 mesiacov nepodmienečne za krádež a porušovanie domovej slobody.

Ilustračný obrázok k článku Zoltán (29) sa vlámal do cudzieho domu a sexoval tam s kamarátkou!
Foto: Eva Viestová

Mladík sa v máji 2011 opakovane vlámal do rodinného domu v obci Pôtor. Pri prvej návšteve ukradol predlžovací kábel, rôzne druhy alkoholu, nástenné hodiny, rádioprijímač, tri deky, nafukovací matrac a iné.

Počas opakovanej krádeže mal sex

O pár hodín do domu vnikol druhý raz, spolu s mladistvou kamarátkou a mali spolu sex. Pri odchode sa majiteľke „odvďačili“ tým, že ukradli alkohol, rôzne čistiace prostriedky a 2,5 litrový kanister s benzínom. Krádežou a poškodením objektu vznikla celková škoda viac ako 220 eur.

Recidivista sa na pojednávaní na Okresnom súde vo Veľkom Krtíši priznal. Sudca mu uložil súhrnný sprísnený trest 28 mesiacov aj vzhľadom na predchádzajúce odsúdenia a tiež do toho zarátal predošlý trest štrnásť mesiacov nepodmienečne za krádež, ktorú Kaločai spáchal v Bratislave.

Ďalšie odvolanie radšej nepodal

Pretože považoval trest za prísny, Kaločai sa odvolal. Keď ho predseda senátu Krajského súdu v Banskej Bystrici upozornil, že 28 mesiacov vzhľadom na jeho register je najnižší možný trest, svoje odvolanie vzal späť. Tým sa stal verdikt prvostupňového súdu právoplatný a sudca nariadil výkon trestu.

Ten si recidivista odpyká v Ústave na výkon trestu so stredným stupňom stráženia. Kaločaia však čaká pravdepodobne ďalší trest, ktorý vyplynie z pojednávania na Okresnom súde vo Zvolene za podobné „aktivity.“

Foto: ilustračné

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM