Jakub Forgács Samospráva

Zmena tesne pred voľbami: V Banskej Bystrici sa vzdali dvaja kandidáti na poslanecký flek

Počet uchádzačov o miesta poslancov v banskobystrickom mestskom zastupiteľstve sa tesne pred voľbami zmenšil. Kandidatúry sa vzdali dvaja z nich. Pozorne si prečítajte tieto mená, pretože hlasy pre nich sa nebudú počítať.

Ilustračný obrázok k článku Zmena tesne pred voľbami: V Banskej Bystrici sa vzdali dvaja kandidáti na poslanecký flek
Zdroj: TASR

„Kandidatúry sa vzdali dvaja kandidáti na poslanca, jeden zo strany Sieť a druhý zo Strany moderného Slovenska. Nestiahla ich strana, ale kandidatúry sa vzdali na vlastné rozhodnutie,“ potvrdil pre Bystrica 24 predseda Mestskej volebnej komisie Pavel Žitňan, podľa ktorého doručili Mestskej volebnej komisii svoje rozhodnutia v pondelok a v utorok.

„Vyhlásením o vzdaní sa kandidatúry na poslanca Mestského zastupiteľstva v Banskej Bystrici sa vzdal kandidatúry kandidát, ktorý kandidoval vo volebnom obvode č. 4, pod poradovým číslom 25. Ľubomír Hanušík (27) za stranu Sieť a kandidát z volebného obvodu č. 3, pod poradovým číslom 25. Tomáš Klinec (31) za Stranu moderného Slovenska,“ informuje oficiálny web mesta Banská Bystrica.

O 31 poslaneckých kresiel v banskobystrickom mestskom zastupiteľstve sa teda nepobije 225, ale iba 223 uchádzačov. Zoznam všetkých uchádzačov nájdete TU!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM