Marcel Mojžiš Krimi

Zlodej (30) uháňal s kabelkou, policajt sa nedal zahanbiť!

Toto nemohol čakať ani v zlom sne! Róbert (30) si pri garážovej výstavbe podľa polície vyhliadol mladú ženu (26), ktorú o chvíľu čakalo nepríjemné prekvapenie. Mladík ju mal vzápätí prepadnúť a vytrhnúť z ruky kabelku. Keď sa dal na útek, zistil, že

V pondelok pri garážovej výstavbe na Švermovej ulici v Banskej Bystrici mal prepadnúť podľa mužov zákona Robert 26-ročnú ženu z Nových Zámkov, ktorá prechodne býva v Banskej Bystrici. **„Odzadu jej vytrhol z ruky kabelku a následne s ňou utekal preč,“ **povedala krajská policajná hovorkyňa Jana Vrbická.

Mladá žena mala v kabelke osobné doklady, kozmetiku, finančnú hotovosť a dva mobilné telefóny. Krádežou jej vznikla škoda odhadnutá na 348 eur. Robert však ďaleko neušiel, cestu mu nečakane skrížil policajt.

//„Páchateľa hneď po skutku polícia zadržala vďaka policajtovi, ktorý v čase osobného voľna zasiahol a muža zadržal. Vyšetrovateľ obvineného umiestnil do policajnej cely a spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie. Za tento prečin hrozí trest odňatia slobody až na dva roky,“ //dodala Vrbická.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM