Tlačové správy

Zistite, ktoré pánske plavky svedčia práve vašej postave

Ak sa muži a ženy v niečom líšia, je to príprava na letnú sezónu. Zatiaľ čo ženy pred jej prepuknutím hľadajú v neprebernom množstve plaviek tie pravé, muži sa väčšinou uspokoja s tými, ktoré ich na kúpalisko alebo k moru sprevádzajú už niekoľko rokov. Možno už je na čase to zmeniť, nemyslíte?

Ilustračný obrázok k článku Zistite, ktoré pánske plavky svedčia práve vašej postave
Zdroj: Heureka.sk

Poradíme vám, ako si vybrať pánske plavky, ktoré budú štýlové a vašej postave budú skutočne lichotiť.

Zabudnite na vyťahané a neforemné plavky vybielené od slnka a chlóru. Pánske plavky by vám mali predovšetkým dobre sedieť, len tak v nich nebudete vyzerať, ako keby ste ich zdedili po bratrancovi z tretieho kolena. Viete, akú nosíte veľkosť spodnej bielizne? v tom prípade už teraz viete aj to, akú zvoliť veľkosť plaviek. Skontrolujte si, že vám plavky priliehajú na telo, ale zároveň vám ponechávajú dostatok voľnosti. A nakoniec vás čaká to hlavné – aký štýl pánskych plaviek zvoliť, aby lichotil vašej postave?

Stará dobrá klasika alebo slipové plavky

Mysleli ste si, že slipovým plavkám, moderne nazývaným brief, už odzvonilo? V tom prípade sa pletiete. Nielen že pre staršie generácie sú často jediným typom plaviek, ktoré poznajú, ale stále častejšie sú k videniu aj na prehliadkových mólach. Ak sa ale rozhodnete nasledovať módne trendy, myslite na to, že upnuté plavky bez nohavíc svedčia najmä menším a svalnatým postavám.

Milované boxerky

Boxerky, tiež nazývané aquashorts alebo boxers, patria k obľúbeným typom pánskych plaviek, a to pri obidvoch pohlaviach. Páni si pochvaľujú dostatok pohodlia a voľnosti, a ženám, na druhej strane, sa pozdáva upnutejší tvar plaviek, ktorý zároveň ponecháva dostatok priestoru pre predstavivosť. Pánske plavky s krátkymi nohavičkami sú väčšinou stávkou na istotu, nech už ste skôr menšieho vzrastu, chlap ako hora, alebo máte pár kíl navyše.

V hlavnej roli pohodlie

Pánske plavky voľného strihu s dĺžkou do polky stehien alebo ku kolenám (tzv. jammer) lichotia najmä vysokým a atletickým postavám. Na prvý pohľad môžete mať problém ich odlíšiť od klasických pánskych šortiek, čo z nich robí ideálne plavky napríklad k moru, keď sa ich nemusíte obávať obliecť aj do mesta. Ak ale plánujete stráviť dovolenku výlučne na pláži, radšej ich občas vymeňte za plavky s kratšími nohavicami, aby ste sa opálili rovnomerne.

Výber pánskych plaviek vám uľahčí rebríček top produktov a hodnotenie používateľov na Heureka.sk. Nezabudnite si tiež prečítať recenzie overených používateľov, v ktorých sa podelili o svoje skúsenosti.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Heureka.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM