Ľubomír Hudačko Krimi

Zhrození zostali aj policajti: Čo sa to deje na cestách v Banskobystrickom kraji!?

Za týždeň zaznamenali muži zákona na našich cestách cez dvadsať dopravných nehôd. Na zamyslenie je aj počet vodičov, ktorých načapali opitých.

Ilustračný obrázok k článku Zhrození zostali aj policajti: Čo sa to deje na cestách v Banskobystrickom kraji!?
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

V uplynulom týždni zaznamenali policajti v Banskobystrickom kraji až 22 dopravných nehôd a 76 škodových udalostí. Informovali o tom na sociálnej sieti. „Pri nehodách došlo k usmrteniu jednej osoby, 10 ľudí sa zranilo ľahko a dvaja ťažko,“ spomenuli.

„Okrem toho bolo odhalených 45 vodičov, ktorí viedli vozidlá pod vplyvom alkoholu,“ poznamenali muži zákona so slovami, že v jedenástich prípadoch išlo o hodnotu nad jedno promile, čím sa vodiči dopustili trestného činu.

„Je potrebné uvedomiť si, že zodpovednosť je na každom z nás, keď si sadáme za volant. Niekedy drobná nepozornosť, nesprávne vyhodnotenie situácie, ale niekedy obrovská nezodpovednosť, keď vodiči sadajú za volant opití, to všetko sú príčiny, ktoré môžu mať za následok dopravnú nehodu,“ upozornili policajti so slovami, že niekedy to skončí len “pokrčenými plechmi”, ale ako sami vidíte, mnohokrát pri nehodách dochádza k zraneniam a v tých najhorších prípadoch až k smrt

V priloženej fotogalérii nájdete aj zábery z pondelkovej nehody neďaleko Tornale, pri ktorej sa zranili štyria ľudia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Zrážka 2 áut si vyžiadala až 4 zranených
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM