Správy

Ženy v bystrických zariadeniach pre seniorov oslávili MDŽ v predstihu. Toto im poprial viceprimátor

V našom meste je dlhoročnou tradíciou, že vždy niekto z jeho predstaviteľov pred MDŽ obíde domovy sociálnych služieb, ktoré sú pod Urpínom, a na znak úcty a vďaky obdaruje ženy kvetinami.

Ilustračný obrázok k článku Ženy v bystrických zariadeniach pre seniorov oslávili MDŽ v predstihu. Toto im poprial viceprimátor
6
Galéria
Zdroj: TASR

V predvečer Medzinárodného dňa žien (MDŽ) sa vo štvrtok klientky sociálnych zariadení pre seniorov v Banskej Bystrici dočkali blahoželania k svojmu sviatku. Pozdraviť ich prišiel banskobystrický viceprimátor Jakub Gajdošík.

Ako uviedol, v meste je dlhoročnou tradíciou, že vždy niekto z jeho predstaviteľov pred MDŽ obíde domovy sociálnych služieb, ktoré sú pod Urpínom, a na znak úcty a vďaky obdaruje ženy kvetinami. Ako obvykle bol súčasťou i kultúrny program, ktorý zabezpečuje mesto.

Viceprimátor seniorkám poprial pevné zdravie, čo najviac životného optimizmu a pekných chvíľ, ktoré im skrášlia a spríjemnia všetky dni, ktoré majú pred sebou. „Aby sa k vám muži správali počas celého roka tak ako na MDŽ,“ dodal.

Oslavy sviatku žien v Banskej Bystrici pokračujú v piatok (8. 3.), keď banskobystrický primátor Ján Nosko privíta oslávenkyne v Robotníckom dome.

v OBRAZOCH: Ženám v zariadeniach pre seniorov blahoželali v predstihu k MDŽ
6
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM