Iné športy

Zapletalová bude pretekať vo farbách bystrickej DUKLY: Čo novej posile zaželal Naď?

V štruktúrach centra Zapletalovú spolu s trénerom osobne privítal riaditeľ Matej Tóth.

Ilustračný obrázok k článku Zapletalová bude pretekať vo farbách bystrickej DUKLY: Čo novej posile zaželal Naď?
Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Slovenská atlétka Emma Zapletalová bude pretekať vo farbách Vojenského športového centra DUKLA Banská Bystrica. Informovala o tom Mgr. Martina Kovaľ Kakaščíková, hovorkyňa Ministerstva obrany SR.

Po funkčných testoch

Atlétka roka 2021 a majsterka Európy do 23 rokov na 400 m prekážok už v špecializovanom zdravotníckom zariadení VŠC DUKLA absolvovala aj funkčné testy.

„Verím, že vo VŠC DUKLA budem mať skvelé podmienky, vďaka ktorým sa budem môcť čo najlepšie pripravovať. V roku 2022 ma čakajú dva vrcholy – majstrovstvá sveta aj majstrovstvá Európy. Chcela by som sa čo najlepšie pripraviť a zabojovať o finálové umiestnenie,“ uviedla Zapletalová.

Súčasťou klubu sa stane aj jej tréner Peter Žňava. „VŠC je špičkové stredisko pre profesionálnych športovcov i trénerov. Verím, že Emme pomôže v napĺňaní jej cieľov a snov. Teším sa, že od 1. januára 2022 budem súčasťou strediska na plný úväzok aj ja. Pre mňa to znamená, že budem môcť svoju energiu i čas venovať výlučne Emme.“

Emmu osobne privítal Matej Tóth a veľa zdravia a úspechov jej zaželal aj minister obrany SR Jaroslav Naď. Viac sa dočítate na ďalšej strane.

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM