Jaroslav Dodok Krimi

ZÁBERY Z MIESTA: Auto dokrkvalo po zrážke pri pumpe

Muži zákona, hasiči i zdravotná služba musela opäť v Banskej Bystrici zasahovať! Dôvodom bola zrážka dvoch áut nedaleko benzínovej pumpy. Vodič rozbitého auta, ktorý bol pravdepodobne na vine, hľadal slová len veľmi ťažko.

Nehoda sa v Banskej Bystrici v mestskej časti Radvaň stala približne o pol jednej, keď za výjazdom z benzínovej pumpy došlo k stretu dvoch vozidiel. ,,Viník si je plne vedomý svojej nehody, ktorá sa stala, pretože odbočoval z pravého jazdého pruhu cez lavý popred moje auto, nehovoriac o tom, že odbočoval do zákazu. Nemal som ako nehode zabrániť, " reaguje účastník nehody, vodič automobilu značky Kia, ktorý sa cíti byť nevinný.

Vodič modrého Renaultu, ktorý chcel odbočiť a pravdepodobne nehodu aj spôsobil len krúti hlavou://** ,,Buchol do mňa a prevrátilo nás. Zranený nikto vážne nie je, len auto je totálne dokrkvané." **//

Podľa hovorkyni krajského riaditeľstva PZ v Banskej Bystrici Márii Faltániovej išlo len o škodovú udalosť, pri ktorej nikto nebol zranený a taktiež sa nezistilo ani užitie alkoholu.

Nehodu si v krátkom čase všimli aj okoloidúci Bystričania: //,,Zrážka vyzerá dosť nebezpečne. Ako som si všimol, okná sú vybité a pravú časť modrého vozidla poriadne posunulo. Len pár metrov odtiaľto pravidelne stoja policajti, preto nepochopím takúto nepozornosť vodičov," //hovorí jeden z okoloidúcich.

Cestá komunikácia ktorá vedie z mestskej časti Radvaň do centra mesta, má už od výstavby nákupného centra zmené dopravné značenie. Na mieste kde sa nehoda stala je teraz umiestnená dopravná značka zákaz otáčania. Veľa vodičov motorových vozidiel však toto značenie buď ignoruje, alebo prehliadne.

ddk

nehoda bb
27
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM