Tlačové správy

Z NOSENE si odteraz odnesiete pekné kúsky a aj dobrú kávu

Štýlové kúsky z druhej ruky – voňavé, čisté, vyzerajúce ako nové a ešte aj s dobrým pocitom? Áno aj takto môže vyzerať second hand. Presne takým je NOSENE búrajúce predsudky o nakupovaní oblečenia s príbehom.

Ilustračný obrázok k článku Z NOSENE si odteraz odnesiete pekné kúsky a aj dobrú kávu
Foto: Miriam Trnková / Zdroj: NOSENE

NOSENE, predajňa s nosenými kúskami, ktorá búra predsudky. Tak by sa dal vnímať koncept predajne, ktorý už vyše jedného roka nájdete v Banskej Bystrici na Námestí Štefana Moysesa 4.

Nájdete tu štýlové kúsky oblečenia s príbehom ale aj niečo viac – prírodnú slovenskú kozmetiku či nadčasové lokálne doplnky. Projekt za celý čas pôsobenia dal druhú šancu už tisíckam kusov oblečenia a takto spravil radosť tisíckam ľudí a pomohol aj dobrej veci – pretože časť z predajnej ceny oblečenia smeruje na pomoc týraným ženám.

Dnes to však nie je len o oblečení. Spojili sily s kaviarňou SVÄG TO GO a ako jediní priniesli do Banskej Bystrice kvalitnú výberovú kávu 9 grams coffee, praženú na Slovensku.

Zastavte sa na povzbudzujúce espresso, capuccino, lattee či macchiato. ,,Na svoje si prídu aj vegáni či ľudia s intoleranciou na laktózu pretože kávu pripravujeme aj v týchto verziách.” hovorí manažérka Katarína Hutyrová. Vychutnajte si ju počas nakupovania alebo si jednoducho vezmite so sebou.

Áno presne tak! Ak nepatríte k ľuďom čo radi vysedávajú v kaviarni ale dobrá káva je neodmyslitelnou súčasťou vášho dňa tak si ju môžete jednoducho odniesť a vychutnať cestou do alebo z práce či školy, prípadne počas prechádzky mestom.

A pre tých, ktorí si prídu vychutnať kávu pravidelne je tu aj darček – nazbierajte 6 pečiatok a siedmu kávu máte zdarma ;-)

A aká je vlastne káva, ktorú si radi vychutnáte? Za kvalitou stojí slovenská pražiareň 9 grams coffee s kávou Real gentleman, 100 % Arabica káva zložená zo zmesi štyroch druhov káv – Ameriky a Afriky. Espresso blend predstavuje zmes káv intenzívnej vône sušených kvetov a chuti s tónmi mliečnej čokolády bez trpkosti a horkosti.

SVÄG TO GO = dobrá káva kdekoľvek, odteraz aj v NOSENE!

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: NOSENE
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM