Monika Földešiová Tlačové správy

VYHODNOTENIE: Toto sú najväčší borci v našich kvízoch!

V posledných dvoch týždňoch ste mali možnosť vyskúšať naše kvízy a okrem toho aj vyhrať knižné novinky. Včera sme súťažnú časť kvízov uzavreli, teraz si môžete pozrieť rebríček tých najlepších z celej siete Global24.sk

Ilustračný obrázok k článku VYHODNOTENIE: Toto sú najväčší borci v našich kvízoch!
Zdroj: Dnes24.sk

Náš regionálny web chce okrem denného spravodajstva prinášať aj zábavu. Každý z nás si potrebuje občas oddýchnuť, preto sme sa rozhodli priniesť vám nové súťažné kvízy a hry. Zahrať si ich môže teraz naozaj každý.

Kvízy z oblasti slovenskej a svetovej histórie či rozoznávania štátnych vlajok boli niekoľko dní aj súťažnými, teda ste mohli zabojovať o knihy, ktoré nám venovalo do súťaže vydavateľstvo IKAR a internetový obchod www.bux.sk

Ocenení hráči

Kategória Svetová a slovenská história 2: Jozef Silný
Kategória Svetová a slovenská história: Marián Mališ
Kategória Európske vlajky: Lucia Silná
Kategória Svetové vlajky: Lukáš Holej

Časy víťazov ako aj rebríček najlepších 10 hráčov nájdete v galérii.
Výhercom gratulujeme, oslovíme ich prostredníctvom ich emailových adries.

Kopec ďalšej zábavy!

Týmto ešte nekončíme. Hrať kvízy môžete samozrejme aj naďalej a zmerať si tak sily so svojimi kamarátmi a známymi. Onedlho doplníme novú kategóriu kvízov z oblasti literatúry, hudby a filmu. Taktiež pripravujeme aj veľmi populárnu sudoku a krížovky, tak sa máte naozaj na čo tešiť. Určite vám dáme o tom vedieť ;)

Hrať kvízy môžete aj bez prihlásenia sa na našej 24-ke alebo cez Facebookové prihlásenie na našich stránkach. Ak sa však chcete dostať do rebríčka hráčov, musíte byť zaregistrovaní a prihlásení užívatelia. Kvízy nájdete v spodných vizitkách na našej stránke alebo na banneroch v článkoch.

Víťazi kvízov
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM