Jakub Forgács Rôzne

Vydajte sa na Cestovateľské utorky: Spoznáte Tupai a Tahiti očami Jiřího Tesařa

Banskobystrický samosprávny kraj v spolupráci so Stredoslovenským múzeom v Banskej Bystrici vás pozýva na ďalšie stretnutie z populárneho cyklu stretnutí s cestovateľmi pod názvom Cestovateľské utorky. Už dnes o 20:45 v Tihányiovskom kaštieli.

Ilustračný obrázok k článku Vydajte sa na Cestovateľské utorky: Spoznáte Tupai a Tahiti očami Jiřího Tesařa
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Premietanie fotografií z rôznych krajín, zaujímavosti a okúzľujúce pohľady na slovenskú, ale i celosvetovú prírodu očami cestovateľov, to prinášajú utorky určené pre širokú verejnosť každý prvý utorok v mesiaci.

JIŘÍ TESAŘ: Zo Slovenska na Tupai a Tahiti je sprievodné podujatie k výstave GENERÁL A JEHO HVIEZDY. Ide o rozprávanie cestovateľa a režiséra Českej televízie príbeh o tzv. „Štefánikovom ostrove“ alebo „Novom Slovensku“ spojené s premietaním rovnomenného dokumentu a prezentáciou fotografií z jeho natáčania.

Letné Cestovateľské utorky prinášajú okrem zaujímavých cestovateľských zážitkov aj neopísateľnú atmosféru premietania pod holým nebom v záhrade Tihányiovského kaštieľa. V prípade nepriaznivého počasia sa Cestovateľský utorok uskutoční v priestoroch kaštieľa. Vstupné na podujatie je 1,50 eur.

Foto: ilustračné

Vydajte sa na Cestovateľské utorky: Spoznáte Tupai a Tahiti očami Jiřího Tesařa
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM