Monika Obrtalová Rôzne

Všetko pre servis a opravu elektroniky ponúka Terapo!

Firma Terapo funguje v Banskej Bystrici od roku 1991 a zaoberá sa servisom spotrebnej elektroniky a výpočtovej techniky. Ak teda potrebujete opraviť televízor, rádio, spotrebnú elektroniku, či počítač, alebo namontovať satelitný príjmač, alebo kúpiť

Spoločnosť Terapo sa v servisnej činnosti venuje opravám spotrebnej elektroniky so zameraním sa kvalitné pozáručné opravy pre všetky typy televíznych prijímačov, rádií, monitorov, videorekordérov, CD – DVD prehrávačov, rádiomagnetofónov, gramofónov, diaľkových ovládačov i elektronických hier. Všetko za rozumné ceny a v krátkom čase!

Okrem servisnej činnosti spotrebnej elektroniky sa firma Terapo venuje aj energetike v oblasti predaja a distribúcii elektrickej energie na základe licencie vo vlastných alebo prenajatých lokálnych distribučných sústavách. Ako podporné služby v oblasti energetiky robia správcovstvo a poradenstvo v objektoch s viacerými odberateľmi z jedného odberného miesta. Viac sa o firme Terapo dozviete na stránke [link=http://www­.terapo.sk/]www.terapo.sk[/link] alebo na telefónnom čísle 048/410 10 43.

/PR/

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM