Jakub Forgács Kultúra

Voľné dni sú predo dvermi, prichystajte sa na víkend: Pestrá ponuka akcií, ako ho prežiť v Bystrici

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Pri rozhodovaní, kam vyraziť, vám môžu pomôcť tipy našej redakcie na zaujímavé podujatia, ktoré sa budú konať počas nastávajúceho víkendu v Banskej Bystrici.

Ilustračný obrázok k článku Voľné dni sú predo dvermi, prichystajte sa na víkend: Pestrá ponuka akcií, ako ho prežiť v Bystrici
Zdroj: TASR

HC '05 – HC KOŠICE

1. apríla 2016 o 17:00, Zimný štadión

Barani bojujú o postup do finále play off s majstrom z Košíc. Po dvoch zápasoch na ľade súpera vedú 2:0 a pokiaľ uspejú aj vo štvrtok podvečer doma, v piatok môžu svoj postup do finále spečatiť.

JURAJ HNILICA – MILUJEM NAŠU ZEM TOUR JAR 2016

1. apríla 2016 o 19:00, Cikkerova sieň

Juraja Hnilica zo show ČeskoSlovensko má talent 2015 sa predstaví v Banskej Bystrici. Ďuri nadväzuje na úspešnú zimnú koncertnú šnúru a predstaví sa na ďalších koncertoch v rámci jarnej tour v apríli 2016.

WWW NEUROBEAT + FAJT

1. apríla 2016 o 20:00, Záhrada – CNK

Neurobeat bol vydaný ako v poradí druhý český duálny disk, ktorý obsahuje aj autorskú klipovú tvorbu kapely WWW. Nový koncertný program postavený na skladbách z aktuálneho CD Atomová včela.

FRIDAY PARTY

1. apríla 2016, Ministry of Fun

Záver pracovného týždňa môžete osláviť aj na poriadnej tancovačke. Tú si naplno vychutnáte aj v banskobystrickom klube Ministry of Fun, kde vám počas Friday Party budú hrať DJ Emtydee, DJ Elsy a DJ Dave.

AUTORSKÝ DIVADELNÝ DVOJVEČER:ANDROGÉN A JADRO

2. apríla 2016 o 19:00, Divadlo Štúdia tanca

Androgén je výzva mužov stať sa vo svojom živote pravdivými a silnými srdcom a duchom; o mužoch, ktorí dokážu vytvoriť bezpečný priestor pre ženu vo svojom náručí. Jadro človeka je záhada – ukrýva jeho skutočnú podstatu. Kedy sa odvažujeme skúmať naše jadro- našu podstatu a hľadať vlastný náhľad na vec a kedy je nám pohodlnejšie prijať názor niekoho druhého?

EXPEDÍCIA NA URPÍN

2. apríla 2016 o 20:00, Urpín

Sobotné dobrodružstvo v prírode v rámci Dňa vtáctva. Expedícia na Urpín s ornitológom Imrichom Kováčom zo Slovenskej ornitologickej spoločnosti SOS Birdlife International.

HED KANDI

2. apríla 2016, Ministry of Fun

O hudobnú zábavu nebude núdza ani v sobotu večer. Počas Hed Kandi to v banskobystrickom klube Ministry of Fun odpália hosť Phoebe d´Abo, live sax: Richie Sax a DJ Izzy.

PACI PAC

3. apríla 2016 o 15:30, Klub HaD

Paci Pac predstavia svoj hodinový program pre deti, ktorý obsahuje tie najlepšie pesničky z CD a DVD Paci Pac. Spolu s deťmi si zatlieskajú na pesničky Ťapy Ťap povozia sa s Vláčikom, zaskáču si ako opica, naučia sa počítať od 1 do 10 , zaspievajú si spoločne Pec nám spadla, zasúťažia si s pesničkou Dokolečka dokola, nezabudnú na Vodníka Ferka ani Prasiatka a zatancujú si na kopec ďalších pesničiek Paci Pac.

CLOSE HARMONY FRIENDS „HARMONY TOUR 2016“

3. apríla 2016 o 18:00, Aula SZU

Vokálny koncert legendárnej a historicky prvej slovenskej a cappella formácie Close Harmony Friends, už viac ako 25 rokov brázdiacej javiská celej Európy, oboch pobreží Austrálie, Južnej a Severnej Ameriky a Japonska na koncertnej šnúre tento krát po Slovensku.

KONCERT ORCHESTRA CAMERATA NOVISOLIENSIS A PEDAGÓGOV FMU AU

3. apríla 2016 o 19:00, Radnica

Fakulta múzických umení Akadémie umení a Mesto Banská Bystrica pozývajú na: Koncert ochestra Camerata Novisoliensis a pedagógov FMU AU III. ročník.

Čítajte tiež:

Špeciálny prehľad na marec pre Bystričanov: 10 lákadiel, ktoré by ste počas mesiaca nemali vynechať

Máme sa naozaj na čo tešiť: Veľký prehľad TOP 30 podujatí v Bystrici v roku 2016

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM