Jakub Forgács Správy

Vodičov aj cestujúcich čakajú obmedzenia. Poľnú ulicu v Bystrici úplne uzatvoria

Práce na Poľnej ulici finišujú. Už o pár dní bude uzavretá. Cestujúci sa tak musia pripraviť na úpravu autobusovej a trolejbusovej dopravy.

Ilustračný obrázok k článku Vodičov aj cestujúcich čakajú obmedzenia. Poľnú ulicu v Bystrici úplne uzatvoria
2
Galéria

„Počas najbližšieho víkendu, v dňoch 4. a 5. augusta 2018 bude z dôvodu pokládky poslednej obrusnej vrstvy asfaltov úplne uzatvorená Poľná ulica,“ uviedla hovorkyňa primátora Zdenka Marhefková s tým, že v úseku od Nám. Ľ. Štúra po križovatku s ul. Pod Suchým vrchom dôjde aj k úprave autobusovej a trolejbusovej dopravy. „Vodičov aj cestujúcich prosíme o trpezlivosť a rešpektovanie prenosného dopravného značenia,“ povedala.

  • Trolejbusová linka č.7 bude z pôvodnej trasy v smere na Nám. Ľ. Štúra odklonená na Švermovu ulicu.
  • Trolejbusové linky č. 3 a 5 budú nahradené autobusmi a budú premávať na upravenej trase cez Švermovu a Kpt. Nálepku.
  • Autobusová linka č. 97 bude vedená Sládkovičovou bez odbočenia na Poľnú s napojením na pôvodnú trasu na Štadlerovom nábreží.
  • Prímestská autobusová linka 601451 Nemce – Malachov bude v sobotu 4. augusta 2018 vedená náhradnou trasou cez Švermovu –
  • Moskovská, rázcestie – Malachov. V nedeľu 5. augusta 2018 bude linka vedená na autobusovú zastávku Pršianska terasa, Mosadzná. Náhradnú dopravu z tejto zastávky do Malachova zabezpečí obec Malachov.

Ako dodala Marhefková, dopravcovia zabezpečia informovanie cestujúcej verejnosti prostredníctvom oznamov na zastávkach a ostatnými dostupnými komunikačnými formami. V prípade nepriaznivého počasia budú práce realizované v náhradnom termíne.

V OBRAZOCH: Práce na Poľnej ulici finišujú
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM