Jakub Forgács Správy

Vodiči zbystrite, ulicu v našom meste čakajú opravy: Nadchádzajúce obmedzenia sa dotknú aj parkovania

Správa, ktorá poteší hlavne vodičov. V meste pod Urpínom sa dočkala opravy ďalšia ulica. S prácami však prídu aj obmedzenia, ktoré sa dotknú parkujúcich Bystričanov.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči zbystrite, ulicu v našom meste čakajú opravy: Nadchádzajúce obmedzenia sa dotknú aj parkovania
Zdroj: TASR

Obyvatelia Ulice Františka Švantnera a návštevníci historického centra mesta sa už od utorka do soboty dočkajú opravy prejazdnej časti miestnej komunikácie. Na vyznačenie stavebného priestoru budú použité dopravné zariadenia a dočasné dopravné značenie, ktoré je nevyhnutné rešpektovať. Rezidenti, ktorí sú držiteľmi rezidentských parkovacích kariet, budú môcť bezplatne využívať v čase opravy parkovacie miesta v priľahlých uliciach zóny plateného parkovania.

„Na prejazd Švantnerovou ulicou bude slúžiť 3,5 metrový jazdný pás po ľavej strane v smere jednosmernej premávky, ktorý sa zvyčajne využíva na parkovanie,“ informovala Renáta Hláčiková, vedúca Oddelenia miestnych komunikácií a inžinierskych sietí MsÚ.

Ako doplnila, dovoľujú si týmto požiadať všetkých vodičov motorových vozidiel, aby svoje vozidlá neparkovali na časti komunikácie, ktorá bude slúžiť na prejazd v čase opravy komunikácie. „Žiadame obyvateľov tejto lokality o porozumenie a strpenie zníženia komfortu počas opráv,“ dodala Hláčiková.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM