Marcel Mojžiš Krimi

Vládny ochrankár v Bystrici: Balil ženy, zbil manžela!

Návšteva Ľubomíra z Bratislavy, príslušníka Úradu na ochranu ústavných činiteľov sa skončila drámou priamo na ulici. Ochrankárovi do oka padli dve ženy, ktoré prechádzali popri reštaurácii. Zakrátko sa na mieste strhla poriadna mela, ktorá ho napokon

Peňažný trest 500 eur za ublíženie na zdraví a výtržníctvo potvrdil v stredu odvolací senát Krajského súdu v Banskej Bystrici pre 39-ročného Ľubomíra z Bratislavy, príslušníka Úradu na ochranu ústavných činiteľov.

Nadporučík v januári 2009 na Námestí SNP v Banskej Bystrici po verbálnom konflikte udrel do tváre 43-ročného muža a zlomil mu sánku. Tým spáchal prečin ublíženia na zdraví a výtržníctva. Incident sa stal 3. januára 2009 okolo 23:00. Dva manželské páry prechádzali okolo Cechovej reštaurácie. Oproti nim šiel s kamarátmi Ľubomír, ktorý rozpažil ruky a pozýval ženy, aby šli s nimi.

Nato sa poškodený Peter otočil a upozornil ochrankára, že sú to ich manželky a aby im nebránil v pohybe. Po slovnej výmene Ľubomír udrel muža do tváre. Napadnutý privolal mestských a neskôr i štátnych policajtov.

bystrica24.sk/web­noviny

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM