Rôzne

Viete o tom? V Bystrici budú môcť deti a ich rodičia cestovať zadarmo v MHD!

Zaujímavá možnosť. V Banskej Bystrici už onedlho budú môcť deti spolu s dospelým sprievodcom cestovať bezplatne a to autobusmi i trolejbusmi MHD.

Ilustračný obrázok k článku Viete o tom? V Bystrici budú môcť deti a ich rodičia cestovať zadarmo v MHD!
Foto: Marcel Páleš / Zdroj: Dnes24.sk

A možné to bude konkrétne v dňoch 18. – 19. augusta, teda počas konania Festivalu aktívnej rodiny „Špunti“. Cestovať bezplatne budú môcť deti do 12 rokov spolu s dospelým sprievodcom. Platí, že cestovať budú môcť maximálne dve deti s jedným dospelým sprievodcom.

A vodičovi sa bude potrebné preukázať špeciálnym cestovným lístkom v mobile vytvoreným pre túto príležitosť. Tento špeciálny lístok bude možné získať dvoma spôsobmi a to stiahnutím si ho zo stránky organizátora podujatia alebo dopravcu a druhou možnosťou je odfotiť si ho z plagátov na mestských propagačných plochách v Banskej Bystrici.

„Vytvorili sme koncept netradičného festivalu, ktorého cieľom je podporiť rodiny v spoločnom trávení voľného času prostredníctvom hry, športu, tvorenia a aktívneho oddychu, vychádzajúc v ústrety záujmom detí. Vďaka spolupráci spoločnosti Slovenskej autobusovej dopravy Zvolen a Dopravného podniku mesta Banská Bystrica dokážeme preniesť túto podporu aj za hranice festivalu a ponúknuť tak rodinám ešte viac benefitov, ktoré si zaslúžia,“ vysvetľuje organizátorka festivalu Špunti Gabriela Cabanová.

"Spoločné zážitky, hodnoty, tradície, radosť z úspechov, ciele i vzájomná podpora sú základným kameňom milujúcej rodiny a šťastného detstva. Sme radi, že môžeme umocniť myšlienku tohto festivalu a ponúknuť rodinám počas jeho konania benefit ako bezplatné cestovanie, keďže sú našimi najčastejšími pasažiermi“ doplnila Alena Svitanová z oddelenia obchodu a marketingu spoločnosti Slovenská autobusová doprava Zvolen.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM