Jakub Forgács Rôzne

VIDEO: Otvorené stretnutie Zlomení v Sliači aj v júli privíta mladých kresťanov z celého Slovenska

V nedeľu o 17:00 sa uskutoční v kine Hron v Sliači ďalšie otvorené modlitebné stretnutie Zlomení. Už niekoľko rokov ho pravidelne - raz za mesiac, pripravuje katolícke spoločenstvo SP - Silné Posolstvo zo Sliača.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Otvorené stretnutie Zlomení v Sliači aj v júli privíta mladých kresťanov z celého Slovenska
Zdroj: Dnes24.sk

Skupina eSPé aj tentoraz odohrá niekoľko moderných chválových piesní, ktoré doplní o hovorené slovo. Jej členovia sa iba pred niekoľkými dňami vrátili z dvojtýždňovej Bethel School of Worship (školy chvál) v Kalifornii, ktorá im umožnila posunúť sa ďalej v oblasti vedenia chvál a určite sa podelia aj o svoje zážitky.

Pre malé deti bude opäť pripravený detský kútik a v kinde Hron nebude chýbať ani spovedná služba. Približne dvojhodinové otvorené stretnutie Zlomení, na ktoré je voľný vstup, sa teší veľkej obľube najmä u mladých ľudí. Tí naň cestujú aj zo vzdialených kútov Slovenska.

Spoločenstvo SP sa stretáva každú nedeľu o 16:00 v pastoračnom centre Fatima v Sliači. Raz mesačne však organizuje pre kresťanov z celého regiónu veľké otvorené stretnutie. Atmosféru tohoto podujatia aspoň čiastočne zachytáva priložené video.A ak sa náhodou na Sliač nedostanete osobne, celé stretnutie môžete sledovať naživo na live.godzone.sk. Viac sa dočítate vo facebookovej udalosti alebo na stránke spoločenstva SP.

Foto a video: eSPé

VIDEO: Otvorené stretnutie Zlomení v Sliači aj v júli privíta mladých kresťanov
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM